Gündem
  • 2.10.2024 12:22

Ali Koç'la Acun Ilıcalı ters mi düştü?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç TFF'ye çıkarma yaptı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Sonrasında sağduyulu açıklamalar yaptı. Bütün kulüpleri sorunları konuşarak çözmeye çalışmaya davet etti. Ancak hemen sonrasında Acun ılıcalı basının karşısına geçti. Çok sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'de dün Asbaşkan Acun Ilıcalı bir basın toplantısı düzenledi. Bu basın toplantısı, bir kaç gün önce Kulüpler Birliği Vakfı'nın (KBV) Riva'daki TFF ve MHK ile yaptığı toplantının çıkışında şu sözleri söyleyen Başkan Ali Koç'a rağmen yapılması şaşırttı.

* MHK'de gençlerin, yeni isimlerin öne çıktığını görüyoruz. Bizim de sabırlı olmamız lazım. En azından bu sezonun ilk yarısı için kulüplerin varsa sıkıntıları federasyonla bire bir konuşmalarının daha makul olacağını, yöneticilerin önemli maçlar öncesinde hakemleri baskı altına almamak için açıklama yapmamalarını, yapılacaksa federasyonla istişare edilmesi gerektiğini konuştuk.

ACUN ILICALI'DAN HAKEM ÇIKIŞI

Dün Asbaşkan Acun Ilıcalı'nın bir sözü dikkat çekti:

* Yetkim olsa bugün yabancı hakem getiririm.

Ali Koç'un açıklamasının üzerinden 1 hafta geçmeden Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama oldukça dikkat çekti. İki konuşma bazı soru işaretlerini akıllara getirdi.

* MHK'de öne çıkan genç ve yeni isimler rahatsızlık mı yarattı?

* Ali Koç'un sabrı var, Acun Ilıcalı'nın yok mu?

* Fenerbahçe sorunlarını TFF ile konuştu ve istediğini alamadı da, sonrasında mı Acun Ilıcalı açıklama yaptı?

* Ali Koç'a göre Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar hakemleri baskı altına almak için değil miydi?

FENERBAHÇE TARAFTARI YÜRÜYÜŞ YAPTI

Bu arada Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı Ali Koç'un istifasını istiyor... hatta şimdiye kadar olamayan bir şey oldu. Cumartesi günü bir taraftar grubu Fenerbahçe stadının hemen yanında Yoğurtçu Parkı'nda Ali Koç'u istifaya davet eden bir yürüyüş düzenledi.

Ancak basın toplantısında bu konuyla ilgili tek bir soru sorulmadı. Akıllara ise Galatasaraylı sosyal medya hesaplarının hatta komedyen Şahan Gökbakar'ın bile gündeme getirdiği Fenerbahçe Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler'in hareketleri geldi.

Güncellenme Tarihi : 2.10.2024 12:25

İLGİLİ HABERLER