Spor
  • 30.7.2024 10:39

Arda Güler antremanda alev aldı, takım arkadaşlarının ağzı açık kaldı

Real Madrid'de Ancelotti Arda Güler'e inanamadı: Ne Endrick ne de Modric!

Real Madrid'in ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Milli Takım formasıyla damga vuran Arda Güler, İspanyol devinin antrenmanlarına damga vuruyor. Öyle ki ne Teknik Direktör Carlo Ancelotti, ne de İspanyol basını şaşkınlığını gizleyemedi. İşte detaylar…

Real Madridde Ancelotti Arda Gülere inanamadı: Ne Endrick ne de Modric

Real Madrid formasıyla geçtiğimiz sezonun son virajına damga vuran Arda Güler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da adından söz ettirmeyi başarmıştı.

EFSANE İSİMDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

EFSANE İSİMDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Real Madrid formasıyla aktif futbol yaşantısına nokta koyan Alman yıldız Toni Kroos, genç oyuncu hakkında övgü dolu sözler kullandı. Kross, Arda Güler için; “Arda Güler'i diğer oyunculardan farklı kılan şey öğrenmeye açık olması. Buraya ilk geldiğinde bizim yaptıklarımıza çok dikkat etti. Günümüzde ona benzer çok fazla oyuncu yok. Gerçekten öğrenmek ve gelişmek istiyor. Bitiriciliği inanılmaz. Eğer sağlıklı kalırsa büyük bir geleceği var.”

Real Madridde Ancelotti Arda Gülere inanamadı: Ne Endrick ne de Modric

"Arda Güler'in sol ayağı inanılmaz. Biz bunu ilk antrenmandan itibaren hepimiz fark ettik." ifadelerini kullandı.

KAMPA ERKEN KATILDI

KAMPA ERKEN KATILDI

Tatilini kısa kesip Real Madrid'in Chicago'da gerçekleştirdiği kampa katılan Arda Güler adeta antrenmanlara damga vuruyor.

ARDA GÜLER YANIYOR

'ARDA GÜLER YANIYOR'

Öyle ki İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Teknik Direktör Carlo Ancelotti genç yıldızı ilk 11'de düşünüyor. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'da 'Arda Güler' yanıyor başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi:

Real Madridde Ancelotti Arda Gülere inanamadı: Ne Endrick ne de Modric

“Carlo Ancelotti'nin ilk antrenmanı aynı zamanda İtalyan koçun AC Milan'a karşı oynayacağı ilk hazırlık maçı öncesinde kafasında oluşturduğu on biri test etme işlevi gördü. Courtois; Lucas, Joan, Rudiger, Fran; Mario Martín, Modric, Ceballos; Brahim, Arda Güler ve Endrick.”

ANTRENMANDA ÜÇ ASİST

ANTRENMANDA ÜÇ ASİST

“Arda ve Endrick arasındaki bağlantı en başından itibaren işlemeye başladı. Türk oyuncunun ilk iki müdahalesi golle sonuçlandı. Önce Lunin'i geçmek için içeri kesti... ve bir sonraki hücum hamlesinde Endrick'e arkadan bir pas attı, o da topu harika bir kaliteyle üstten aşırttı. Ama Türk deha bununla da kalmadı. Üçüncüsünde bir asist daha yaptı.”

ARDA BU SLOGANI SEVDİ

ARDA BU SLOGANI SEVDİ

19 yaşındaki oyuncu Real Madrid'in sezon öncesi turuna, mükemmel bir formda geldi... İlk gününde muazzam kalitesini gösterdi. Ancelotti'nin öğrencilerine "Ateşle" diye seslendiği bu slogan, Arda Güler'in de benimsediği bir slogan oldu."NE MODRIC NE DE ENDRICK

'NE MODRIC NE DE ENDRICK'

Arda Güler'in kamptaki performansı İspanyol basınında da yankı bulamya devam ediyor. Defenca Central, genç yıldızın performansından övgüyle bahsederken, "Ne Endrick ne de Modric: Sezon öncesi kampında Ancelotti'yi en çok etkileyen oyuncu Arda Güler" ifadelerini kullandı.

Real Madridde Ancelotti Arda Gülere inanamadı: Ne Endrick ne de Modric

Haberin devamında ise şu ifadelere yer verildi; "Madrid'in teknik ekibi geçmişte sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in etkileyici bir geri dönüş yaptığına inanıyor ve bu yılın '15' (Arda Güler'in yeni forma numarası) için harika bir yıl olacağına inanıyor."

Güncellenme Tarihi : 30.7.2024 10:46

İLGİLİ HABERLER