Spor
  • 25.6.2024 13:39

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı

Tüm Türkiye merak ediyordu! Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? O soru, cevap buldu

EURO 2024’te gruptan çıkma mücadelesi veren A Milli Takım’da gözler Arda Güler’e çevrildi. Yıldız futbolcunun Çekya maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) F Grubu’nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile aynı grupta yer alan A Milli Futbol Takımı, grubun ilk maçında Gürcistan’ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle 3-1 yenerek turnuvaya iyi bir giriş yapmıştı.

Milliler grubun ikinci maçında ise kötü bir performans göstererek Portekiz’e 3-0 yenildi. Özellikle saha içinde yapılan basit hatalar sonuca etki etti.

Hakkari'de daha önce böylesi görülmedi. Yuvadan ayrılmış hem öksüz hem yetim yavruları kreş hizmeti veriyorlar

ARDA GÜLER VE MONTELLA ARASINDAKİ GÖRÜNTÜ GÜNDEM OLDU

Ay-Yıldızlılar bu maçın ardından Çekya maçına hazırlanırken yapılan antrenmanda teknik direktör Vincenzo Montella ile Arda Güler arasındaki görüntü çok konuşulmuştu. Montella’nın Arda’yı takımla çalışması yerine bireysel çalışmasını söylemesi sonrası tartışmalar yaşanmıştı.

MONTELLA'DAN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Bu konuda açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, “Montella ile konuştuk, ‘Hocam şöyle bir görüntü var’ hoca ise bize, ‘Ben, Arda'yla konuştum, kağıt üzerinde de gösterdim’ dedi.” İfadelerini kullandı.

ARDA GÜLER KONUŞTU

Hamit Altıntop'un gidip Arda Güler ile görüştüğünü söyleyen Mustafa Eröğüt "Bu görüntü bir rahatsızlık oluşturdu. Hamit Altıntop, Arda Güler ile görüşmeye gidip, "Herhangi bir sıkıntı var mı?" diye sordu. Arda ise, ‘Tabii ki de yok. Bu şekilde konuştuk. Sonra hoca uyarınca ben de antrenmana devam ettim’ cevabını verdi" dedi.

ARDA GÜLER VE İRFAN CAN KAHVECİ'DEN GÜZEL HABER

Milli Takım’ın son antrenmanında ise Arda Güler’den güzel haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “Bir süredir sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile dün bireysel antrenman yapan Arda Güler, bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı” denilerek Arda’nın durumunun iyi olduğı belirtildi.

Tüm Türkiye merak ediyordu! Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? O soru, cevap buldu 

ARDA GÜLER, ÇEKYA MAÇINA İLK 11 BAŞLAYACAK

Arda’nın Çekya ile 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak olan maçta forma giyip giymeyeceği de belli oldu. Milli futbolcu, maça ilk 11’de başlayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2024 13:40

İLGİLİ HABERLER