Spor
  • 25.6.2024 13:42

Transfer sihirbazı Branco, 216 gol, 82 asist yapan golcüyle görüşüyor!

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertli takımın Sportif Direktörü olan transfer sihirbazı Mario Branco, kariyerinde 216 gol, 82 asistlik performans gösteren golcü futbolcunun transferi için görüşmeler yapıyor. Transfer biterse dünya Fenerbahçe’yi konuşacak.

FENERBAHÇE'DE LEVENT MERCAN TAKIMA KATILDI

Bunun yanında Fenerbahçe’de transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak Fatih Karagümrük takımından Levent Mercan transfer edildi. Yıldız futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

BATSHUAYI GALATASARAY'A TRANSFER OLDU

Ayrıca Belçikalı golcü Michy Batshuayi’nin Galatasaray’a transferi sonrası Fenerbahçe, forvet mevkisine transfer yapmak için harekete geçti.

FENERBAHÇE, ALVARO MORATA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Levent Ümit Erol’un haberine göre Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atletico Madrid forması giyen Alvaro Morata’yı transfer etmek istiyor. Bu konuda görüşmeler sürüyor.

"FENERBAHÇE, ATLETICO MADRID İLE PAZARLIK YAPIYOR"

Erol bu konuda, “Fenerbahçe, Morata için masada. Fenerbahçe, Atletico Madrid ile pazarlık yapıyor. Fenerbahçe pazarlığı cimriliğinden yapmıyor. Morata transferi olursa ülkemizde Fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe’nin bir teması var” dedi.

MARIO BRANCO GÖRÜŞME YAPTI

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Morata’nın transferi için Fenerbahçelilerin transfer sihirbazı olarak adlandırdığı Sportif Direktör Mario Branco’nun görüşme yaptığını kaydetti. Çelikler, “Öğrendim Morata’ya gitmişler. Branco görüşmüş, 12 milyon euro bonservis, 6.5 milyon euro maaşı varmış. 5 milyon euroya falan alınabilir pozisyonda…" ifadelerini kullandı.

DÜNYA DEVLERİNİN FORMASINI GİYDİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Alvaro Morata, kariyerinde Real Madrid, RM Kastilya, Chelsea, Atletico Madrid ve Juventus formaları giydi. Transfer biterse dünya Fenerbahçe’yi konuşacak.

Morata, bu sezon Atletico Madrid’de forma giydiği 48 maçta 21 gol attı, 5 asist yaptı. EURO 2024’de İspanya Milli Takımı ile boy gösteren golcü futbolcu, 3 maçta 1 gol atma başarısı gösterirken takımının da kaptanlığını üstleniyor.

Futbolcu kariyerinde çıktığı 589 maçta 216 gol atarken 82 de asist yaptı. Morata’nın Atletico Madrid ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2024 13:46

İLGİLİ HABERLER