Spor
  • 25.6.2024 14:04

Oğuz Aydın Galatasaray'da işte ödenecek bonservis rakamı

Alanyaspor'un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ın transferi ile bizzat Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ilgilendi. 4 milyon Euro artı Halil Dervişoğlu karşılığında, Akdeniz temsilcisi ikna edildi.

Galatasaray’ın ikinci transferi hayırlı olsun! 23 yaşındaki yıldız 4 milyon euroya geliyor! Cimbom sağ kanadı otobana çevirecek 

GALATASARAY, BATSHUAYI'Yİ TRANSFER ETTİ

Sarı-kırmızılı takım ilk transferini forvet mevkisine yaptı. Galatasaray, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi ile senelik 3 milyon euro garanti ücret ve 3 milyon euro imza parası üzerinden anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, takımdan ayrılma durumu olan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu’nun yerini doldurmak için adım attı.

GALATASARAY, OĞUZ AYDIN TRANSFERDE MUTLU SONA ULAŞTI

Sözcü’nün haberine göre Galatasaray, Alanyaspor’da başarılı bir performans gösteren Oğuz Aydın’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Başkan Dursun Özbek’in yürüttüğü transfer süreci başarıya ulaştı.

GALATASARAY, 4 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEYECEK

Sarı- kırmızılı takım, Alanyaspor’a 4 milyon euro bonservis ve Halil Dervişoğlu’nu verecek. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray’ın ikinci transferi hayırlı olsun! 23 yaşındaki yıldız 4 milyon euroya geliyor! Cimbom sağ kanadı otobana çevirecek - Resim: 8

OĞUZ AYDIN’IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 4.3 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki Oğuz Aydın, geçen sezon Alanyaspor’da oynadığı 35 Süper Lig maçında 13 gol, 7 asistlik performans göstermişti. Toplam 38 maça çıkan Oğuz, 13 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2024 14:09

İLGİLİ HABERLER