Spor
  • 10.9.2024 14:22

Arias 2 milyon euro ucuza gelecek!

Galatasaray'a Fluminense'nin Kolombiyalı yıldızı Jhon Arias için müjdeli haber geldi. Copa America'ya 2023'te Kulüpler Dünya Kupası'na damga vurarak Avrupa takımlarının gözdesi olan 26 yaşındaki kanat oyuncusunun sarı-kırmızılı ekibe 2 milyon euro daha ucuza geleceği iddia edildi.

Galatasaray'a gelmek için kulübüyle bütün köprüleri atan Jhon Arias bu hayaline kavuşmak üzere. Hem takımında hem Milli takımda başarılarıyla tüm Avrupa'nın ilgisini çeken kolombiyalı yıldızı Fluminense göndermemekte ısrar ediyordu. Globo'ya göre son olarak sarı-kırmızılı ekibin 12 milyon euro'luk teklifini geri çevirmişlerdi. Habere göre; Fluminense, Jhon Arias için Galatasaray'ın 12 milyon euroluk (74,7 milyon real) teklifini reddetti. Bu teklif 2 Eylül Pazartesi geldi ve hemen cevap verildi.

JHON ARIAS OCAK'TA GALATASARAY'DA

Brezilya'dan gelen haberlere göre Galatasaray'la Fluminense arasında anlaşma tamamlandı. Brezilya ekibinin başkanı Mario Bittencourt. Jhon Arias'un transferinin Ocak'ta yapılması konusunda sarı-kırmızılı ekibe söz verdiği, rakamın da 10 milyon euro civarında olduğu bildirildi. 

BÜTÜN TARAFLAR ONAYI VERDİ

Brezilya ekibinin başkanı, bir çok kulvarda mücadele eden takımının böyle bir süreçte Jhon Arias'a çok ihtiyacı olduğunu, Ara Transfer Döneminde 2 milyon euro daha ucuza göndermeyi kabul ettiği belirtildi. Bu anlaşmaya oyuncunun da onay verdiği, tarafların her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

JHON ARIAS KİMDİR?

Jhon Arias 21 Eylül 1997 yılında Kolombiya’da dünyaya geldi.

Kolombiyalı oyuncu sağ kanatın yanı sıra sol kanat ve on numara olarak da görev yapabiliyor.

2015-2016 sezonunda Dorados U20 takımında geçiren oyuncu 16-27 sezonunda ise Tjiana U20 takımına geçiş yaptı.

Burada gösterdiği performansın ardından Patriotas takımının yolunu tutan oyuncunun kariyerinde Llaneros FC, CD America, İndep Santa Fe, Fluminense gibi takımlar bulunuyor.

2023-2024 sezonunda Fluminense formasıyla 38 karşılaşmaya çıkan oyuncu 10 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Jhon Arias genel kariyerinde ise 298 maçta 50 gol ve 47 gol attı.

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 14:24

İLGİLİ HABERLER