Spor
  • 10.9.2024 13:54

Victor Osimhen hakkında çarpıcı iddia..

Galatasaray büyük bir transfer hamlesine imzasını atarak Napoli'den Victor Osimhen'i kadrosuna katmış, bu transfer Türkiye'de ve Avrupa'da geniş bir yankı uyandırmıştı. Ancak bu transfer sonrası iddiaların ardı arkası bir türü kesilmiyor. Önce oyuncunun Ocak ayında Chelsea'ye gideceği iddia edilirken bu kez ortaya bambaşka bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

AVRUPA'DA ÇOK KONUŞULDU 
Galatasaray yılın transfer hamlesine imzasını atarak, Napoli'de kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların bu transferi epey ses getirdi ve hala konuşulmaya da devam ediyor.

MAAŞI NE KADAR? 
Galatasaray, Victor Osimhen'in sezon sonuna kadar 9-10 milyon Euro olan maaşını ödemeyi kabul etti. Napoli ile yapılan kiralama anlaşmasında herhangi bir satın alma opsiyonu bulunduğuna dair ise bir detay verilmedi.

İNGİLİZLERDEN FLAŞ İDDİA

The Guardian ise Osimhen'in sadece 4 aylık kiralık olduğunu ve Ocak ayında Chelsea'nin yolunu tutacağını iddia etmişti.

GİDİŞ BİLETİ DROGBA 
Bir başka İngiliz haber sitesi Football.London ise Osimhen'in, Chelsea'ye gidiş biletinin Didier Drogba olduğunun altını çizmiş ""Chelsea'ye transferi için son yeşil ışığın nedeniise Drogba'nın Stamford Bridge'deki efsanevi statüsü. Bu statü göz önüne alındığında ileride Maviler'e katılmaya hala çok açık olacağını kesinlikle gösteriyor." denilmişti.

John Obi Mikel de oyuncunun Chelsea'nin yolunu tutacağını şu sözlerle iddia etmişti:

"Chelsea'nin ona ne teklif ettiğini biliyorum, nereye vardıklarını biliyorum, sonunda bir uzlaşmaya varıldı, her iki taraf da uzlaşmak zorundaydı, burada ve orada bazı küçük şeyler vardı, evrak işleri, sağlık gibi... Çizginin aşılamadığı birkaç konu vardı ve fazla zamanı yoktu. Chelsea ile Osimhen arasında anlaşma yapılacak. Benim için Chelsea Osimhen'le, Osimhen de Chelsea ile çok iyi, çok mutlu bir noktada"

G.SARAYLILARI SEVİNDİREN HABER

Ancak Caught Offside adlı haber sitesi bambaşka bir iddia ortaya attı. Haberde, Chelsea'ye yakın kaynaklardan aldıkları bilgiye göre, Chelsea'nin Ocak ayında Osimhen'i transfer etmeyi öncelikleri arasına almayacağını, sol kanatta bir oyuncuya yönelebileceği iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 14:00

İLGİLİ HABERLER