Spor
  • 30.9.2023 14:31

Aslan'ın gözü liderlk koltuğunda

Ligde ezeli rakibi Fenerbahçe'yle kıyasıya bir mücadele sürdüren Galatasaray, 7. hafta mücadelesinde Ankaragücü'nü konuk edecek. Ligde son 5 karşılaşmayı kazanan Aslan, 6'da 6 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, bugün sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Bu sezon sadece bir kez puan kaybı yapmasına rağmen zirvenin 2 puan gerisinde bulunan Aslan, bir kez daha maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkacak.

Galatasaray'da tek eksik sol diz iç yan bağlarında esneme olan Kazımcan Karataş olarak görünüyor.

6'da 6 yapmak istiyor
Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir ve İstanbulspor'u mağlup etti. Aslan, evinde Ankaragücü'nü de yenerek Süper Lig'de 6'da 6 yapmayı planlıyor.

Yenilgiyi unuttu
Galatasaray, son 19 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig maçını kazandı.

Cimbom, bu sezon da Süper Lig'de 6, Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2023 14:32

İLGİLİ HABERLER