Bilim
  • 24.5.2007 15:38

AVEA, "MOBİLOFİS" UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRDİ

İSTANBUL- Avea, abonelerin cep telefonlarındaki tüm bilgilere bilgisayarlarından, bilgisayarlarındaki tüm bilgilere de ceplerinden ulaşabildikleri Avea MobilOfis'i Compex Consumer'da yaptığı lansmanla hizmete sundu.


Stratejik işbirliğiyle Avea ve mail2web International AG, hem bireysel hem kurumsal mobil kullanıcıların ofisleri dışındayken de kesintisiz ofis iletişim ihtiyaçlarını çözdükleri bir hizmeti Türkiye'deki ilklerden biri olarak hayata geçirdi.
ActiveSync veya BlackBerry destekli telefonlarla çalışacak bu hizmet tüm profesyonel Avea kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.


Avea'nın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, yeni hizmetle ilgili olarak alışılmışın dışında, devrimci yaklaşımlara imza atmayı prensip edinen Avea'nın aynı prensibi internet teknolojileri alanında benimseyen dünya devi mail2web ile işbirliğini her iki taraf için bir fırsat olarak değerlendirdi. Koçak, "Kullanıcılarımızın her zaman ve her yerde başta e-postaları ve kontakları olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için çok önemli bir adım attık. Avea MobilOfis ile özellikle
kurumsal kullanıcıların işlerini daha rahat sürdürmelerini sağlayacak ve bu pazarın tek ismi olacağız" dedi.


Mail2web International AG Direktörü Michael R. von Filski ise, "Türkiye'deki genç nüfus ve her geçen gün yükselen eğitim seviyesi, yüksek cep telefonu penetrasyonu ve bu sektördeki potansiyel ile Türkiye'yi EMEA bölgesindeki operasyonlarımızı geliştirmek için en doğru adres olarak görüyoruz. Bu kapsamda Türkiye'nin en genç ve rekabetçi operatörü olan Avea ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:56

İLGİLİ HABERLER