Spor
  • 28.12.2005 11:46

AYHAN BERMEK FEDERASYON BAŞKANLIĞINI AÇIKLADI

İstanbul'da bir basın toplantısı düzenleyen Bermek, hayat felsefesini iktidara taşımak istediğini belirterek, Türk futbolunun geleceği için federasyon seçimlerine adaylığını koyduğunu ifade etti.
 
"Sorumluluk duygum adaylığımda büyük rol oynadı" diyen Bermek, "hedefim, sportif ve kurumsal başarıyı devamlı kılmak ve Türk futbolunu hakettiği yere taşımak" dedi.
 
Türk futbolunun Türkiye'ye itibar sağlaması gerektiğine dikkat çeken Bermek, "güven duyulan güçlü bir yönetim oluşturacağım. Tutarlı bir liderlik anlayışı, güçlü kadro şeffaf planlı yönetim için adayım" diye konuştu.
 
Amacının gelecek nesillere miras kalacak bir eser bırakmak olduğunu söyleyen Bermek, "gücümüzü Türkiye ile birleştirerek, Türk futbolunu zirveye taşıyacağız" dedi.
 
İşadamı kimliğinin yanısıra spor geçmişiyle de yakından tanınan Ayhan Bermek, 1986-1998 yılları arasında milli takımlar sorumlusu olarak görev yapmıştı.
 
Futbol Federasyonu'nun 19-20 ocakta yapılacak olağanüstü genel kurulunda, Şenes Erzik, Mehmet Ali Yılmaz, Ata Aksu, Cemal Aydın ve Denizlispor Başkanı Ali İpek'in de isimleri federasyon başkanlığı için konuşuluyor.

(cnntürk)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER