Spor
  • 19.5.2024 11:02

Aziz Yıldırım'ın Mourinho palavrası

Roma'ya veda etmesinden birkaç ay sonra José Mourinho'nun geleceği konusunda büyük bir merak var: Ancak Portekizli'nin bu yaz antrenörlüğe geri döneceği yönünde bir his var.

Pek çok hipotez var: Suudi Arabistan'la bağlantılı olanı öne sürenler var, Bayern Münih'le ilgili söylentiler göz önüne alındığında onun Premier Lig'e veya Bundesliga'ya geri dönmesini isteyenler var.
İtalya ve İspanya'da Mourinho'nun çalıştıracağı takımlarla ilgili hapılan haberlerde Türk takımlarının adı bile geçmiyor.
Bu seçenekler arasında Türk takımları yok
Aziz Yıldırım'ı anlaştım dediği Mourinho, 10 gündür tek laf etmediği gibi geyeceğiyle ilgili son sözleri sarı lacivertlileri yıktı. EA FC Online adlı siteye röportaj veren Portekizli teknak adam başka planları olduğundan bahsetti.

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklamıştı. Efsane başkan o basın toplantısında, "Benim sosyal medyam yok, trollerim de yok! Youtube hiç izlemedim." ifadelerini kullanmıştı.

Mourinho Aziz Yıldırım'a adeta sosyal medya dersi verdi: "Bir teknik direktör, bir koç veya bir lider asla tam kontrol olmadan konferansa girmemeli"
Giallorossi'nin eski teknik direktörü EA FC Online'a röportaj verdi. De Rossi, Cronache di soyunma odasından onun sözlerini aktaran gönderiyi beğendi.

José Mourinho, EA FC Online ile yaptığı röportajda bir antrenörün sahip olması gereken becerilere odaklandığını söyledi. 

Cronache di Spogliatoio'daki gönderisinde Özel Kişi, "Artık bir koça söyleyeceğim ilk şey mümkün olan en iyi PR'yi işe almasıdır" diyor ve şöyle devam ediyor: "Sosyal medyayı harika bir şekilde kullanmalısınız ve asla konferanslara gitmemelisiniz tam kontrole sahip olmadan." 

Instagram gönderisinde aynı zamanda mevcut Roma teknik direktörü Daniele De Rossi'nin benzerleri de yer alıyor .
 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2024 11:23

İLGİLİ HABERLER