Yaşam
  • 22.11.2006 16:58

BAGAJ CİNAYETİ ZANLISI OPERASYONLA YAKALANDI!..

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de, 8 gün önce çalıntı otomobilin bagajına imzalı not ile birlikte, dost hayatı yaşadığı ve 7 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen kadının cesedini bıraktığı iddiasıyla aranırken, bugün kovalamaca sonunda yakalanan katil zanlısı M.K, maktule için "Hak ettiğini buldu" dedi.


Alınan bilgiye göre, polis ekiplerinin takibi neticesinde çalıntı otomobille kaçarken yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı M.K. (33), Eskişehir Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirildi. M.K, hastaneden çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine, öldürülen bir çocuk annesi, "hırsızlıktan" sabıkalı Sevim Yalçınkaya (27) ile ilgili olarak "Hak ettiğini buldu" diye konuştu. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürülen M.K.'nın sorgusuna başlandı.


İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel ise, yaptığı açıklamada, polisin başarılı operasyonuyla katil zanlısının yakalandığını belirterek, M.K.'nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceğini söyledi.


8 gün önce Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi üzerinde yol ortasına terk edilen ve üzerine sahte plaka takılan 26 NF 325 plakalı çalıntı otomobilin bagajında, "Yanlış yapma kopartırım demiştim, yalnızca sözümün eri oldum. Allah'a emanet ol. M.K." yazılı not ile birlikte 7 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sevim Yalçınkaya'nın (27) cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili bagajına ceset bırakılan araçtaki söz konusu notta adı geçen ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan M.K. (33), "ruhsatsız tabanca taşımak, yağma, oto hırsızlığı" suçlarından da aranıyordu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER