Yaşam
  • 14.11.2023 13:30

Bahar ve Nihal Candan kardeşler gözaltına alındı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın haklarındaki iddialar sonrasında tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği fenomenlerden Nihal Candan ve Bahar Candan da gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Şüphelilerin suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandığı öğrenildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yıllar önce katıldıkları moda yarışmalarıyla ünlenen ve sonrasında paylaşımlarıyla fenomen olan Nihal Candan ile Bahar Candan kardeşler, suç gelirlerinin aklanması kapsamında gözaltına alındı. Emniyete götürülen kardeşlerden Nihal Candan'ın kendisine ait bir güzellik merkezi bulunuyor.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci sezon Bu Tarzm Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer alan Nihal Candan’ın yer aldığı programda Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak yer alırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleriydi.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.

Güncellenme Tarihi : 14.11.2023 13:33

İLGİLİ HABERLER