Yaşam
  • 15.11.2023 12:35

Gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan'ın yüz ifadeleri gündem oldu!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'tan sonra gözler diğer fenomenlere çevrilmişken Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler gözaltına alındı. Sazan sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran suç örgütünün üyesi oldukları ve ‘suç gelirlerini akladıkları’ iddiasıyla gözaltına alınan kardeşlerin yüz ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. O halleri yorum yağmuruna tutuldu. 

<p><strong>Dilan Polat ve eşi Engin Polat'tan sonra gözler diğer fenomenlere çevrilmişken Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler gözaltına alındı. Sazan sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran suç örgütünün üyesi oldukları ve ‘suç gelirlerini akladıkları’ iddiasıyla gözaltına alınan kardeşlerin yüz ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. O halleri yorum yağmuruna tutuldu. </strong></p>

TV programıyla ünlenerek daha sonrasında lüks yaşamlarını sosyal medyadan gözler önüne seren Nihal ve Bahar Candan kardeşler 'suç gelirli aklama' suçundan gözaltına alındı. 

<p><strong>TV programıyla ünlenerek daha sonrasında lüks yaşamlarını sosyal medyadan gözler önüne seren Nihal ve Bahar Candan kardeşler 'suç gelirli aklama' suçundan gözaltına alındı. </strong></p>

Magazin gündemine bomba gibi düşen Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından alınan fenomen kardeşlerin emniyete getirilme anlarındaki yüz ifadeleri dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Candan kardeşlerin oldukça yorgun ve üzgün halleri sosyal medyada gündem oldu. 


 

Güncellenme Tarihi : 15.11.2023 12:37

İLGİLİ HABERLER