Yaşam
  • 15.11.2023 13:13

Dilan Polat ikinci kez tutuklama kararı çıkınca kocasına bağırdı

Dilan Polat tutuklanınca yine ağladı! Engin Polat’a böyle bağırdı!
Dilan Polat ve Engin Polat, "Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Dün başka bir suçtan daha tutuklanan ikili büyük şok yaşadı. Karar sonrası gözyaşlarına boğulduğu konuşulan Dilan Polat, kocası Engin Polat'a böyle bağırdı…

Tarihler 1 Kasım 2023'ü gösterdiğinde İstanbul'da hareketli anlar yaşandı. Dilan Polat, eşi Engin Polat ve çalışanları kara para aklama operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Dilan Polat tutuklanınca yine ağladı! Engin Polat’a böyle bağırdı!

Polat çifti "Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine atıldı. Dün ise sıcak bir gelişme yaşandı.

Fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici oldukları öne sürülen Engin Polat, eşi Dilan Polat ve babası Sezgin Polat'ın ifadeleri alındı.

Dilan Polat tutuklanınca yine ağladı! Engin Polat’a böyle bağırdı!

Yoğun güvenlik önlemleri altında Küçükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen şüpheliler Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, "Kurşunlama olayıyla bir ilgimiz yok" açıklamasını yaptı.

Ancak Dilan Polat ve Engin Polat, silahlı saldırıya azmettirme suçundan bir kez daha tutuklandı.Olayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç ise tutuklama kararı sonrasında Dilan Polat'ın tepkisini anlattı.Karar sonucunda şok geçirdiği belirtilen Dilan Polat, eşi Engin Polat'a dönerek suçlu olmadıklarını vurguladı.İddialara göre gözyaşlarına boğulan Polat, "Enginciğim bizim suçumuz yok. Bunları Allah'a havale ediyorum" diye bağırdı…

Dilan Polat gözaltı sürecinde de birçok kez ağlayıp bayılmıştı.

 


 

 

Güncellenme Tarihi : 15.11.2023 13:26

İLGİLİ HABERLER