Yaşam
  • 27.11.2006 11:03

BARIŞMAYA GELEN OĞLUNU AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ!..

BALIKESİR'in Susurluk İlçesi'nde 18 yaşındaki Fatih Avcı, annesinden boşandığı için tartıştığı babası Mustafa Avcı tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan baba ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
      Olay, bu akşam Susurluk İlçesi'ne bağlı Muradiye ve Söve köyleri arasındaki yolda meydana geldi. Göbel İlçesi'nde oturan Fatih Avcı, annesinden boşandıktan sonra bir daha görüşmediği babası 42 yaşındaki Mustafa Avcı ile buluşmak için Susurluk’taki evine gitti. Fatih Avcı, kendi kullandığı 16 plakalı otomobile babasını da alarak gezintiye çıktı. Baba- oğul iki köy arasındaki yolda durup konuşmaya başladı.
     
     OĞLUNU VURUP OTOMOBİLDEN ATTI
      Baba ile oğul arasında araç içinde yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce Mustafa Avcı, yanında taşıdığı kısa namlulu tek kırma av tüfeği ile Fatih Avcı’ya bir el ateş etti. Sağ omzundan yaralanıp, kanlar içinde kalan oğlunu araçtan atan Mustafa Avcı, aynı araçla Balıkesir istikametine doğru kaçmaya başladı.
      Bu sırada silah sesini duyan köylüler jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma, kanlar içindeki Fatih Avcı’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, öldürülen gence ait olduğu belirlenen otomobili Susurluk İlçesi çıkışında durdurdu. Jandarmaya direnmeyip, suçunu itiraf eden ve TIR şoförlüğü yaptığı belirlenen Avcı, gözaltına alındı. Avcı’nın jandarmaya verdiği ifadede ailevi sorunlar yüzünden oğlunu öldürdüğünü söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmaya Göbel Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER