Spor
  • 9.12.2020 00:59

Başakşehir PSG maçına ırkçılık sebebiyle sahadan çekildi

Başakşehir PSG maçına ırkçılık sebebiyle ara verildi

Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir PSG maçına ırkçılık sebebiyle ara verildi.

PSG - Başakşehir maçının detayları HTSPOR'da... Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Başakşehir, Fransız devi PSG'ye konuk olurken maçta Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle temsilcimiz sahadan çekildi

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda PSG ile karşılaşan temsilcimiz Başakşehir'de yardımcı antrenör Pierre Webo ırkçı saldırıya uğradı.

Karşılaşmanın dördüncü hakeminin Webo'ya ırkçı ifadeler kullandığı ifade edildi.

Başakşehir'de teknik ekip ve futbolcular hakeme sert tepki gösterirken soyunma odasına çekildi.

Maçın tatil edilip edilmeyeceği birazdan belli olacak.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Paris'teki ırkçılık ile ilgili "4. hakem maçta kalırsa, maça çıkmama kararı aldık." ifadelerini kullandı

Başakşehir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kırmızı kart, Yardımcı antrenörümüz Pierre Webo'ya ırkçılık yapıldı ancak Webo oyundan atıldı. Oyun bir süredir durmuş vaziyette." ifadeleri kullanıldı.

Daha sonra yapılan paylaşımda, "Tüm futbolcular soyunma odasına yöneldi. Oyuna 10 dakika ara veriliyor." açıklaması yapıldı.

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda altıncı ve son maçında Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımına konuk oluyor.

Maç oynandığı sırada Başakşehir antrenörü Pierre Webo, 4. hakem tarafından kendisine ırkçı ifade kullandığını belirtip tepki gösterdi. Webo'ya kırmızı kart gösterildi. Daha sonra tepki gösteren Demba Ba da kırmızı kart gördü. Bir süre oyun durdu, temsilcimiz Başakşehir soyunma odasına gitti.

Güncellenme Tarihi : 9.12.2020 20:06

İLGİLİ HABERLER