Spor
  • 28.8.2024 09:27

BBC : Brighton, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon sterline aldı

Fenerbahçe: Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro'ya sattık! BBC: Hayır daha az
Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro'ya Brighton'a satıldığı Fenerbahçe tarafından KAP'a bildirildi. BBC, Brighton'ın Fenerbahçe'ye 29.64 milyon Euro ödeyeceğini açıkladı. 360 bin Euro'luk fark dikkat çekti.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 30 milyon Euro'ya sattığını KAP'a bildirildi. İngiliz yayın kuruluşu BBC ise Brighton'a sarı-lacivertlilere 29.64 milyon Euro ödeyeceğini açıkladı. İki açıklama arasında 360 bin Euro'luk fark dikkat çekiyor.

360 BİN EURO'LUK FARK VAR

BBC'nin haberine göre Brighton, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon sterlin (29.64 milyon euro) karşılığında transfer etti.

24 yaşındaki oyuncu, Fabian Hurzeler'in takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Genç teknik adam Ferdi için şunları söyledi.

İŞTE HURZELER'İN İLK SÖZLERİ

* Çok heyecanlıyım çünkü mükemmel bir oyuncu ve harika bir karakter alıyoruz. Harika bir yeteneğe sahip, güçlü bir koşucu ve pas vermede çok iyi.

* Ağırlıklı olarak bir bek oyuncusu ve sağ veya sol tarafta oynayabilir; orta sahanın merkezinde de oynayabiliyor. Öğrenmeye ve gelişmeye çok hevesli biri. Bunu akılda tutarak, Premier Lig'e uyum sağlayacağından ve İngiliz futboluna hızla adapte olacağından eminim.


 

Güncellenme Tarihi : 28.8.2024 09:40

İLGİLİ HABERLER