Spor
  • 25.6.2012 02:25

Beşiktaş : İnadına Arena'da oynayacağız

Fenerbahçe'nin kendilerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamaları için sürekli davet ettiklerini belirten Çebi, "Biz TT Arena'da oynayacağız.Bu konuda ısrarlayız.Bunu kimse engeleyemez" dedi.

İkinci Başkan Çebi, “Beşiktaş ısrarcı olmasın” çağrısını yapan Ünal Aysal’a, “Hayır ısrarcıyız. Statlar kulüplere ait değildir” karşılığını verdi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a sert tepki verdi.

Aysal’ın önceki gün Antalya’da Galatasaray Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk balosunda söylediği, “Kurmuş olduğumuz düzenin zarar görmemesi için Beşiktaş’ın TT Arena konusunda fazla ısrarcı olmayacağını tahmin ediyorum. Eğer ısrar olursa bunu genel kurula sunarız” sözlerini yorumlayan Çebi, “Bu genel kurula götürülecek kadar büyük bir mesele değil” dedi.


Aysal’ın istemesi halinde konunun zaten çözüleceğini savunan Çebi, “Demek ki bu konuda karar vererek sorumluluk almak istemiyor. Bu nedenle meseleyi genel kurula götürmek istiyor. Olimpiyat Stadı bir yıllığına bakıma alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı da boşa çıktı. Onlar da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynamak isterler. Bizim Türk Telekom Arena’dan başka seçeneğimiz kalmıyor. Biz de orada oynamak konusunda ısrarcıyız. İnanın Fenerbahçeliler hâlâ bizi, ‘Arayışı bırakın, gelin bizim stadımızda oynayın’ diyorlar” ifadelerini kullandı.


Türkiye’de hiçbir stadın kulüplere ait olmadığını belirten Ahmet Nur Çebi, “Statlar halkındır yani kamu malıdır. Aziz Yıldırım’ın Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maddi, manevi emeğini herkes biliyor. Buna rağmen bizi kendi statlarına davet ediyorlar. Bu iş artık uzamasın, tatlıya bağlansın” dedi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:08

İLGİLİ HABERLER