Spor
  • 25.6.2012 02:11

Ünal Aysal çok büyük oynuyor!..

Galatasaray Başkanı Aysal sadece Türkiye şampiyonluğunu tek başına yeterli olmadığını belirterek, "Benim esas hedefim Galatasarayı Avrupa'nın 10 büyük ekibi arasına sokmaktır.Bunu da yapacak gücümüz ve imkanlarımız var" dedi.
GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, haziran ayı sonunda forvet takviyesi hariç bütün transferleri bitirmiş olacaklarını belirterek, “Herkes bizi, Avrupa’nın 10 kulübü içinde devamlı, sürekli mücadele ederken görecek. G.Saray devler arasında olacak” dedi.
GS TV’ye önemli açıklamalar yapan Aysal, nokta atışı transferler yaptıklarını belirterek, “30 Haziran’a kadar transferlerimiz bitecek. Çok titiz davranıyoruz. Sadece bir oyuncunun alımı konusu temmuz ayına sarkabilir” diye konuştu. Aysal, kurumsallaşmanın önemine de dikkat çekti ve “Bunun için 8 aydır çok çalışıldı. Artık profesyonel yönetimlerimiz görevi üstlendi. Bundan sonra emir komuta zinciri içinde çalışacağız. Yönetim kurulu sadece kontrol ve denetleme yapacak” ifadelerini kullandı.
Aysal, basketbol takımının başına Ergin Ataman’ın getirilmesi için de, “Ataman çok büyük bir koç. Onun için kendisiyle anlaştık. G.Saraylılar bize güvensin ama en çok kendilerine güvensinler” dedi.
Galatasaraylıları iyi şeylerin beklediğini anlatan Ünal Aysal şöyle devam etti:
“Geçen yıl kazanılan şampiyonluk yeterli değil. Sürekli başarı şart. Galatasaray seyircisi her sene takımını mutlaka ilk 2’de görmeli.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:08

İLGİLİ HABERLER