Spor
  • 5.7.2024 13:11

Beşiktaş'a sudan ucuz transfer!

Mats Hummels’in, bir türlü kulübe geri dönüş yapmaması, rotanın listenin 2. sırasında yer alan Mario Hermoso’ya dönmesine yol açtı. Atletico Madrid ile kontratı biten İspanyol futbolcu için yoğun mesai harcanıyor...

Stoper konusunda sezon bitmeden gündemine Mats Hummels’i alan Beşiktaş, bu transferde bir türlü mutlu sona ulaşamadı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Dortmund ile yollarını ayıran deneyimli savunmacı, aldığı teklifler nedeniyle sürekli olarak Beşiktaş Yönetimi’nden süre istedi.

Siyah-Beyazlılar, 3 milyon Euro maaş ve 1+1 yıllık sözleşme önerisinde bulunmuştu. Fakat Hummels cephesi bir türlü kulübe olumlu ya da olumsuz yanıt vermedi. Hâl böyle olunca listeye geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso girdi. Gelen haberlere göre 29 yaşındaki stoperin, görüşme yapmak adına İstanbul’a gelebileceği öne sürüldü.

MAAŞI YÜKSEK

İspanyol basınında yer alan haberlere göre deneyimli futbolcunun maaş problemi var. İspanyol ekibinde 8.3 milyon Euro maaş alan Hermoso’ya, bu ücretin verilemeyeceği belirtildi. Kara Kartal’ın ise bu transfer için verebileceği maksimum senelik ücret 4 milyon Euro dolaylarında. Yapılacak temaslar sonrasında Hermoso’nun vereceği yanıta göre görüşmelerin hızlandırılması bekleniyor.

REUS VE KLAASSEN’DE FİYAT YÜKSELDİ

Kara Kartal’ın kadrosuna katmayı çok istediği Marco Reus ve Davy Klaassen’de büyük bir pürüz ortaya çıktı. SiyahBeyazlılar, bir ara iki oyuncuyla da yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydetmişti. Oyuncuların menajerleri, flaş bir harekete imza attı. Buna göre hem Reus hem de Klaassen, Trabzonspor’a önerildi. Bu hareketin, fiyat artırmak adına yapıldığı öğrenildi. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar, iki futbolcu için geri adım atmayı tercih etti.

CENK TOSUN’LA YENİ GÖRÜŞME

Sözleşme uzatma konusunda bir türlü Beşiktaş Yönetimi ve Cenk Tosun orta yolu bulamamıştı. Gelen haberlere göre Avrupa Şampiyonası sonrasında tarafların yeniden bir araya geleceği öğrenildi. Son olarak Kara Kartal, Milli oyuncuya yıllık 30 milyon TL önermişti. 33 yaşındaki forvet ise 50 milyon TL dolaylarında bir rakam talep etmiş ve görüşmeler çıkmaza girmişti.

 

Beşiktaşa sudan ucuz transfer Görüşmeler için İstanbula geliyor...

 

JACKSON MULEKA’NIN BONSERVİSİ BELLİ

Siyah-Beyazlı ekipte gelecek sezon planlamasında yer almayan isimlerden Jackson Muleka’nın bonservisi belli oldu. Kongolu futbolcu için Beşiktaş Yönetimi’nin 6-7 milyon Euro dolaylarında bir bonservis beklediği öğrenildi. 24 yaşındaki forvetten gelecek paranın ise golcü transferinde kullanılması bekleniyor. Muleka, 2022 yılında 3.3 milyon Euro bedel karşılığında Standard Liege’den transfer edilmişti.

CHAMBERLAİN KALMAK İSTİYOR

Beşiktaş’ın kadroda düşünmediği isimlerden Alex Oxlade-Chamberlain, kulüpte kalmak istiyor. Ancak teknik ekip ise İngiliz orta saha oyuncusunun gönderilmesi yönünde rapor vermişti. Şimdi ise deneyimli futbolcunun geleceğinin belirsiz olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun istekli görüntüsü kafaları karıştırdı. Önümüzdeki günlerde Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili olarak yeni gelişmelerin yaşanabileceği bilgisine ulaşıldı.

FORVETE FLAŞ İDDİA

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Antalyaspor’da görev alan Fransız ekibi Lens’in golcüsü Adam Buksa ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-Beyazlı ekibin, Polonyalı golcü ile ilgilendiği öne sürüldü. 27 yaşındaki oyuncu için Kara Kartal’ın fiyat sorduğu da iddia edildi. Buksa, geçen sezon Süper Lig’de 33 maçta 16 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 gol pası vermişti.

 

Beşiktaşa sudan ucuz transfer Görüşmeler için İstanbula geliyor...

Güncellenme Tarihi : 5.7.2024 13:13

İLGİLİ HABERLER