Spor
  • 28.6.2024 10:38

Beşiktaş'ta forvete 2 dünya yıldızı!

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, transfer süreci boyunca birçok ismi gündemine aldı. Son olarak ise listede iki dünya yıldızı var... Öte yandan transferlerde gelişmeler olumlu gittiği kaydedildi.

Paulista’nın ardından Rafa Silva bombası patlatan Kartal, transfere tüm hızıyla devam ediyor. Yönetimin kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı 2 dünya yıldızı için gelişmeler olumlu gidiyor...

ANTE REBİC’E TALİP VAR

Beşiktaş’ın yollarını ayırmak istediği Ante Rebic’e talip çıktı. İtalyan ekiplerinden Hellas Verona, Hırvat kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. 30 yaşındaki oyuncu ise Siyah-Beyazlı ekipteki alacaklarını bırakmak istemediği için takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Deneyimli oyuncu ile bu konu hakkında bir görüşme yapılacak.

 

Beşiktaşta forvete 2 dünya yıldızı Transferde gelişmeler olumlu devam ediyor

 

GRONBAEK’TE MALİYET SORUNU

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Norveç Ligi ekiplerinden Bodo’nun formasını giyen Albert Gronbaek’i listesine ekledi. Danimarkalı futbolcu için ilk etapta 10 milyon Euro civarında bir bonservis istendiği öğrenildi. Ancak Siyah-Beyazlılar, çok daha düşük bir rakama bu transferi bitirmek istiyor. 23 yaşındaki oyuncu için bonuslarla birlikte bir sözleşme hazırlanması planlanıyor.

IŞIL ZEYBEK HEYECANLANDIRDI

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek, Siyah-Beyazlı futbolseverleri heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Zeybek, Rafa Silva transferinin açıklandığı paylaşımı alıntılayarak, "Sizce kiminle konuştu?" notunu düştü. Zeybek’in yaptığı bu paylaşım, camia tarafından yeni bir transfer sinyali olarak algılandı.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 10:39

İLGİLİ HABERLER