Spor
  • 28.6.2024 10:39

Galatasaray, iki yıldız isimle anlaşma sağladı!

Galatasaray, Manchester United'ın iki yıldız ismiyle anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devine son teklifini sundu ve beklemeye geçti.

Sarı-Kırmızılılar, sağ bek adayları arasında ilk sırada yer alan Aaron Wan-Bissaka ile orta sahadaki alternatifler arasında bulunan Scott McTominay’ın bonservisleri için İngiliz kulübüne toplamda 15 milyon Euro’luk bir teklif sundu. United cephesi teklifi değerlendirmek üzere süre isterken Galatasaray Yönetimi’nin vakit kaybetmeden her iki oyuncuyla da kontrat detayları konusunda mutabakat sağladığı ve artık sadece onay beklediği öğrenildi.

ÖNCE İNGİLİZLER DUYURDU 
Galatasaray’ın iki oyuncu için tek paketlik bir teklif sunduğu haberini ilk olarak İngiliz gazeteleri duyurmuştu. Ancak Cim Bom’un bu transferde 25 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ileri sürülmüştü.

Kulübe yakın kaynaklar, Bissaka ve Tominay’e olan ilgiyi doğrularken, rakamların bu kadar yüksek olmayacağını, United’ın istenen seviyeye gelmemesi durumunda Galatasaray cephesinin geri adım atarak alternatif isimlere yöneleceğini ifade etmişti.

Gelen son bilgilere göre Galatasaray Yönetimi bu tutumundan taviz vermedi. Eğer United bu paket teklifi kabul etmezse teknik direktör Okan Buruk’un çok istediği Wan-Bissaka için ayrı bir formül daha denenecek. Orta saha arayışlarında ise rota gündemdeki diğer isimlere çevrilecek.

EN BÜYÜK BÜTÇE ONLARA 
Sarı- Kırmızılılar, yaz transfer dönemi için en büyük bütçeyi bu iki pozisyona ayırmış durumda. Diğer transferler, gidecekler, kalacaklar ve ortaya çıkacak yeni fırsatlara göre şekillenecek.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 10:42

İLGİLİ HABERLER