Gündem
  • 17.9.2024 19:42

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy kararı!

Trendyol Süper Lig'de son maçta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline geldi. Oynadığı futbolla beğeni toplayan siyah-beyazlı takımın gündeminde genç yıldızı Semih Kılıçsoy var. Yönetim, Semih için yeni kararını verirken oyuncunun maaşı da belli oldu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.Pazar günü Trabzonspor ile oynanan maçta 1-1 kalan siyah-beyazlı takım, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Bu sezon Giovanni Van Bronckhorst'u takımın başına geçiren ve yaptığı önemli transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, ligde şampiyonluk adayları arasında yer alıyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek Beşiktaş'ta iç transferde hareketlilik yaşanıyor.

BEŞİKTAŞ'TA SEMİH KILIÇSOY KARARI

Beşiktaş alt yapısında yetiştirilen ve gösterdiği performansla A Takım'a kadar yükselerek dikkat çeken Semih Kılıçoy için karar verildi.Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde Onur Bulut'un maaşını 16 milyon TL'den 24 milyon TL'ye çıkarmıştı.

Yüzde 50 zam yaparak oyuncusunu motive eden ve mental olarak da sıkıntılı döneminde desteğini gösteren Beşiktaş için sırada 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy var.

MAAŞI ORTAYA ÇIKTI

Geçen sezon 5 yıllık kontrat imzalanan ve sözleşmesine de serbest kalma maddesi yazılmayan genç forvet, 12 milyon TL yıllık ücret kazanıyor.

SEMİH'E ZAM YAPILACAK

Milli futbolcunun da takımdaki değeri ve maaş dengesi düşünülerek sözleşmesinin iyileştirilmesi planlanıyor.

Önümüzdeki günlerde Semih Kılıçsoy'un da yıllık ücretinin Onur Bulut'ta olduğu gibi artırılması bekleniyor.

Bu yaz 16 milyon Euro bonservis, 2 milyon Euro bonus ve Alex Moreno'yu da takas olarak teklif eden Aston Villa'ya olumsuz yanıt verilmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 17.9.2024 19:46

İLGİLİ HABERLER