Spor
  • 23.9.2004 20:54

BEŞİKTAŞ'TA SERGEN VE CAREW SEVİNCİ

İSTANBUL - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, Sergen ve Carew sevinci yaşanıyor.
     Galatasaray maçında sakatlanan 2 futbolcunun da 25 Eylül Cumartesi günü yapılacak karşılaşmada forma giyebilecekleri açıklandı.
     BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen günün tek idmanında, dün koşu yapmakla yetinen Sergen ile Carew takımla birlikte çalıştı.
     Kulüp doktoru Ayhan Optur, Sergen, Carew ve İbrahim Akın'ın, Teknik Direktör Vicente Del Bosque'nin görev vermesi durumunda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında oynayabileceğini bildirdi.
     Dr. Optur, dünkü idmanda ayak bileğinden sakatlık geçiren ve tedavisi süren Serdar Özkan'ın bugün takımdan ayrı çalıştığını, cumartesi günkü maçta oynayamayacağını belirtti.
     Beşiktaş, bugün yaptığı idmanda prese dayalı çok pas çalışması yaptı. Kaleciler Murat Şahin ve Ramazan Kurşunlu, kaleci antrenörleriyle birlikte bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra, siyah-beyazlılar yarım sahada çift kale maç oynadı. Günün tek idmanı şut çalışmasıyla sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER