Spor
  • 26.12.2025 10:57

Ve Fenerbahçe pimi çekti, Salah bombası

Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde Alexander Sörloth ve Ademola Lookman yer alırken, yönetim gelecek sezon için ise bomba bir isim getirmeyi planlıyor. 

Liverpool forması giyen Mohamed Salah'ın bu isimlerden biri olduğu aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin Mısırlı futbolcuyla ilgili Liverpool'dan ayrılabilir haberinin alınması sonrası menajeriyle temasa geçtiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ara transfer döneminde Alexander Sörloth'u kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, bir yandan da Ademola Lookman transferi için görüşmelerine devam ediyor. Fenerbahçe'nin gelecek sezon planlamasında ise çok konuşulacak bir isim yer alıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe, "Liverpool'dan ayrılabilir" haberini alır almaz Mohamed Salah için atağa geçti. Sarı-lacivertlilerin Mısırlı futbolcunun menajeriyle bir süredir görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Salah'ın Liverpool'dan kesin olarak ayrılık kararı almasının ardından Fenerbahçe yönetiminin futbolcuyu getirmek için tüm fedakarlığı yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Salah olmasa bile bu kalibrede bir ismi gelecek sezon kesin olarak kadroya katacağı ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 26.12.2025 10:59

İLGİLİ HABERLER