Medya
  • 27.2.2005 00:20

'BEYAZ ATLI PRENS'E 'SINIR AŞAN' YARIŞMACI!..

İdeal eşini TV'de arayan Zeynep Karacan'a İskoçyalı talip çıktı.

 
İş görüşmesi için İstanbul'a gelen Alasair Newton, otelin barında otururken yarışma afişlerini görüp beyaz atlı prens adayı oldu. Listeye adını yazdırıp, sıra numarası da alan Newton, yüz yüze görüşmede Karacan'ı çok beğendiğini söyledi. Ama Karacan, "Birkaç ay burada kalmayı göze alıyor musun" diye sorunca, Newton, "Hayır işimi kaybetmeyi göze alamam" cevabını verdi. Yarışmanın elemelerine renkli bir hava katan 40 yaşındaki ithal prens adayı, sonuçta elenmekten kurtulamadı.


'Beyaz Atlı Prens' Türkiye'nin dört bir yanında kendisine ideal eş seçmeye çalışan Zeynep Karacan'ın etrafında gelişiyor. Karacan, Medyapım'ın 50 kişilik prodüksiyon ekibiyle birlikte koca adaylarını seçmek için İzmir, Adana, Trabzon, Samsun ve Ankara dahil yedi il gezdi. 1 Mart'tan itibaren Kanal D'de ekrana gelecek programda Zeynep, etkilendiği 20 'prens' adayını iki arkadaşıyla birlikte 10'a indirmeye çalışacak. Bu 10 finalist dokuz hafta boyunca gelin adayının gönlünü kazanmaya çalışacak.
Halk oylamasıyla birinci seçilen erkek Karacan'la evlenirse 250 bin YTL'yi de kazanmış olacak. Anne ve babası boşandığı için özlem duyduğu mükemmel aileyi kendisinin kurmak istediğini söyleyen Karacan, daha önce verdiği röportajda "Hep ruh ikizim ne zaman karşıma çıkacak diye sorardım. Aşkta şanssız olduğumu düşünüyorum. Bu programda da olmazsa, yeter artık derim herhalde."

Radikal

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER