Spor
  • 14.6.2013 10:30

Biri F.Bahçeli olacak

Pivot santrfor transferinde iki aday üzerinde yoğunlaşan sarı-lacivertliler, menajer Hasan Çetinkaya’yı öncelikli isim olan Oscar Cardozo için Lizbon’a gönderiyor

Yönetim transfer listesindeki iki aday arasındaki kararını vermek üzere. Birinci sıradaki Oscar Cardozo ile prensipte anlaşan ancak kulübü Benfica ile pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, bir taraftan da Bayer Leverkusen’in golcüsü Kiessling’i kovalıyor.

PAZARLIK KIZIŞIYOR

Önceki gün başkan Aziz Yıldırım ile görüşen ve kolları sıvayan Ersun Yanal’ın da Oscar Cardozo’da ısrarlı olması gözleri Portekiz’e çevirdi. İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın bugün Lizbon’a giderek Benfica yönetimiyle pazarlık masasına oturması bekleniyor. Bonservis bedeli olarak 15 milyon euro fiyat biçilen Cardozo için Fenerbahçe yönetimi 10 milyonluk teklifini yineleyecek.

FENER’E DAHA YAKIN

İtalya’dan Napoli’nin yanı sıra İngiltere’den Tottenham ile İspanya’dan Atletico Madrid’in de peşinde olduğu Cardozo’ya yıllık 2.5 milyon euro artı maç başına 20 bin teklif yapan ve olumlu cevap alan yönetim, Avrupa’nın devleriyle rekabete girişti. Benfica kulübüne en yüksek teklifi ise Fenerbahçe yaptı. Görüşmelerin bugün büyük ölçüde netlik kazanması bekleniyor.

İrfan YİRMİBEŞ/AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER