Asayiş
  • 24.6.2024 14:17

Boşanma aşamasındaki karısını ve ailesinden 3 kişiyi öldürdü

4 kişinin öldüğü katliam kamerada! Damat Hatay'da yakalandı..

Edinilen bilgiye göre, olay cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 13422. Sokak'ta meydana geldi. Hakim A. ile evli olan Şükran A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmaya karar verdi.

DAMATTAN KURŞUN YAĞMURU

Ailesinin evinde yaşamaya başlayan Şükran A., bu sırada dünyaya gelen 3 aylık evladı Deniz'i babasına göstermedi. Hakim A., öğle saatlerinde eşi Şükran A. ile görüşmek için kayınbabasının evine geldi. "Bana çocuğumu neden göstermiyorsun?" diyerek tartışmaya başlayan Hakim A., belindeki tabancasını çıkararak önce eşi Şükran'ı, daha sonra kaynanası Leyla A., kayınbabası Turgut E. ve kayınbiraderi Muhammed E.'ye kurşun yağdırdı.

4 kişinin öldüğü katliam kamerada Damat Hatayda yakalandı

 

BEBEĞİNİ ALIP KAÇTI

4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, Hakim A. ise babası Şerif A. ile birlikte bebeğini alarak otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

4 kişinin öldüğü katliam kamerada Damat Hatayda yakalandı

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan olay anında cep telefonunun kamerası açan bir vatandaş, cinayet şüphelisi Hakim Eba'nın elinde silahla kaçtığı anları kayda aldı. Vatandaşların 'Yapma' diye bağırdığı ve ardından silah sesinin geldiği görüntüde, Eba'nın elinde silahla kaçtığı anlar yer aldı.

DAMAT YAKALANDI

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nde 22 Haziran tarihinde boşanma aşamasındaki eşi Şükran Aba (20), kayınpederi Turgut E. (51), kayınvalidesi Leyla A. (51) ve kayınbiraderi Muhammet E'yi (18) tabancayla vurarak öldüren Hakim A. ve kaçmasına yardım eden babası Şerif A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, yaptığı araştırmayla zanlı Hakim A. ve babası Şerif A.'nın Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir ikamette saklandıklarını tespit etti. Adrese düzenlenen operasyonla şüpheli Hakim A. ve babası yakalandı.

Şüphelilerin sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi. Hakim A.'nın katliamın ardından yanına aldığı 3 aylık çocuğu Deniz A. ise sevgi evlerinde koruma altına alındı.

 

4 kişinin öldüğü katliam kamerada Damat Hatayda yakalandı

Güncellenme Tarihi : 24.6.2024 14:21

İLGİLİ HABERLER