Asayiş
  • 4.7.2024 20:02

Boynundan giren mermi ağzında kaldı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir magandanın silahından çıkan kurşun 17 yaşındaki Aykan Yazar'ın ensesinden girerek ağzında kaldı. Kanlar içinde kalan talihsiz genç hastaneye kaldırıldı: Yakalamalarını istiyorum. Bugün bu olay benim başıma geldi, yarın bir başkasının da başına gelebilir…

İnanılmaz olay geçen hafta İstanbul Pendik'te yaşandı. Gece saatlerinde 17 yaşındaki Aykan Yazar arkadaşıyla birlikte dondurma yemeye çıktı.

Boynundan girdi ağzında kaldı! İstanbul’da akıllara durgunluk veren olay

 

Eve döndüğü sırada ise aracıyla seyir halindeyken havaya ateş açarak ilerleyen kimliği belirsiz bir magandanın kurşununun hedefi oldu. Kurşun Yazar'ın ensesinden girerek ağzında kaldı.

Şans eseri hayatta kalan Aykan Yazar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile ekipleri ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kimliği belirsiz magandayı yakalamak için çalışma başlattı.
 

Boynundan girdi ağzında kaldı! İstanbul’da akıllara durgunluk veren olay

Maganda kurşununun hedefi olan Aykan Yazar, "Arkadaşlarımla birlikte dondurma almaya gitmiştik. Dönüş yolunda silah sesleri duydum. Havaya ateş açan magandanın kurşunu bana isabet etti.

Güncellenme Tarihi : 4.7.2024 20:08

İLGİLİ HABERLER