Bülent Ersoy'dan Mustafa Keser'e sert cevap!

2 dk okuma
Bülent Ersoy'dan Mustafa Keser'e sert cevap!

Hızlı Özet

Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuş ve Bülent Ersoy Ersoy için "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar." demişti






Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki kavgada son perde.. Mustafa Keser'in haddini aştığını söyleyen Bülent Ersoy, Kürdo demesinin neden tepkiye neden olduğunu anlamadığını söyledi.



Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuş ve Bülent Ersoy Ersoy için "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar." demişti



Söylemezsem Olmaz programına bugün konuk olan Bülent Ersoy, Mustafa Keser’in iddialarına tek tek cevap verdi.



Keser'le mahkemede yüzleşeceğini söyleyen Bülent Ersoy, "Delillerle söylenenleri çürüteceğim." dedi.



Bülent Ersoy, Mustafa Keser'e şu ifadelerle yanıt verdi;



"HADDİNİ AŞTI"



“Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm.





"BENİM KOLTUĞUM ONA BATTI"



Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu.



"MADDESEL OLARAK FARK VAR"



Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?



"KESER'İ SEVMİYORUM"



Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiçbir dirhem sevgi kalmaz.



Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım.





"KÜRT OLMAK AYIP MI?"



Terbiyeden bahsediyor, bir kadına 'ulan' diye hitap ediyor.



Zaten son derece ağzı bozuk, belden aşağı espriler, programda küfürleri sürekli kesildi.



Soyadıyla çağırdım ne var bunda.



Kürdo diye de çağırdım doğru. Kürt olmak ayıp mı? Kürt olunca ne oluyor onlar bizim vatandaşımız değil mi?"




Bu haber 1604 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum
Gündem
#İsrail#ABD#mekke i̇ttifakı

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum

Anlaşma, üç ülkeden birine yapılacak silahlı saldırının hepsine yapılmış sayılacağı taahhüdünü içeriyor. Haberde, ülke liderlerinin imza töreninin ardından ittifakın belirli bir ülkeyi hedef almadığını vurguladığı aktarıldı.

Habervitrini12741 Görüntüleme
Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13078 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13831 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini13076 Görüntüleme