Spor
  • 22.8.2021 12:09

Burak Yılmaz yine attı Fransız taraftarlar çılgına döndü!

 Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen milli oyuncularımızdan Burak Yılmaz, Fransa'da takımını taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Fransız ekibinde oldukça etkili bir sezonu geride bırakan Burak, hem Ligue 1'i hem de Fransa Süper Kupası'nı kazanmayı başarmıştı. Yeni sezona da formda başlayan golcü oyuncu, 2021-22 sezonundaki ikinci golünü kaydetti. Fransız taraftarlar ise sosyal medyada adeta Burak Yılmaz çılgınlığına tutundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika... Fransa Ligue 1'de yeni sezona formda giren Burak Yılmaz, Lille formasıyla bir gol daha kaydetti. Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Lille'de performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran milli oyuncumuz, transfer sezonunda da en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu.

Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ın bu sezon takımda kalacağını açıklamıştı. Milli oyuncumuzun Fransız ekibindeki sözleşmesi 2022 yazında sona eriyor.

2020-2021 sezonunda Lille'in Fransa Ligue 1 şampiyonu olmasında büyük katkısı bulunan Burak Yılmaz, Fransa Süper Kupası'nı da koleksiyonuna ekledi.Süper Kupa maçında alınan PSG galibiyetinin ardından sezona da etkili başlayan Burak, Lille'de öne çıkan isimlerden birisi oldu. Sezonun ilk maçında attığı son dakika golüyle takımına beraberliği getiren Burak, zorlu Saint-Etienne deplasmanında da sahne aldı.

Güncellenme Tarihi : 22.8.2021 12:11

İLGİLİ HABERLER