Spor
  • 21.11.2021 00:54

Büyük olay: Liverpool - Arsenal maçında saha karıştı!..

KAYNAK : MİLLİYET

İngiltere Premier Lig'in 12'nci haftasında Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede yaşananlar maçın önüne geçti. Liverpool'un rakibini farklı mağlup ettiği karşılaşmada tecrübeli çalıştırıcı çılgına döndü.

ÇILGINA DÖNDÜ, BÜYÜK OLAY

ÇILGINA DÖNDÜ, BÜYÜK OLAY

Liverpool, İngiltere Premier Lig'in 12'nci haftasında Arsenal'ı konuk etti. Kritik mücadele Anfiel Road'da oynandı.

Liverpool 4-0 Arsenal: Mikel Arteta and Jurgen Klopp explain touchline  fight | Metro News

Karşılaşma devam ederken yaşananlar, kritik mücadeleye damga vurdu. Tecrübeli çalıştırıcı maç oynanırken çılgına döndü ve saha bir anda karıştı. İşte Liverpool - Arsenal maçının öyküsü...

JURGEN KLOPP TEPKİ GÖSTERDİ

JURGEN KLOPP TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Senegalli yıldız Sadio Mane ile Takehiro Tomiyasu arasında yaşanan bir pozisyon sonrası Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp olaya dahil oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, Arsenal'ın Japon oyuncusuna tepki gösterdi.

MIKEL ARTETA SİNİRLENDİ

MIKEL ARTETA SİNİRLENDİ

Jürgen Klopp'un bu hareketi sonrası Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta çok sinirlendi. Tecrübeli çalıştırı, maç devam ederken meslektaşının üstüne yürüdü.

KARŞILIK VERDİ SAHA KARIŞTI

KARŞILIK VERDİ SAHA KARIŞTI

Jurgen Klopp, Mikel Arteta'nın bu tepkisinin ardından sinirlerine hakim olamadı. Alman teknik adam, İspanyol çalıştırıcıya yanıt verince saha kenarı bir anda karıştı.

GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİLER

GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİLER

İkili arasındaki bu tartışmayı saha kenarındaki yardımcı antrenörler ile futbolcular araya girerek sonlandırdı.

Mikel Arteta to blame for Arsenal implosion as raging row with Jurgen Klopp  lit fire under Liverpool at raucous Anfield

Yaşanılanların ardından mücadelenin hakemi Michael Oliver devreye girdi.

İKİSİ DE SARI KART GÖRDÜ

İKİSİ DE SARI KART GÖRDÜ

Michael Oliver, her iki takımın teknik direktörlerini de sert bir dille uyardı. İngiliz hakem ardından cebindeki kartına başvurdu ve Mikel Arteta ile Jürgen Klopp'u sarı kartla cezalandırdı.

MANE SAHNEYE ÇIKTI

MANE SAHNEYE ÇIKTI

Karşılaşmada yaşanan olayların sorumlusu olan Sadio Mane, 39'uncu dakikada sahneye çıktı. Trent Alexander Arnold'ın asistinde topu ağlara gönderen tecrübeli isim skoru 1-0'a getirdi.

JOTA FARKI YÜKSELTTİ

JOTA FARKI YÜKSELTTİ

Mücadelede dakikalar 52'yi gösterdiğinde Liverpool'un bir diğer yıldızı Diogo Jota fileleri havalandırdı. Portekizli futbolcunun attığı bu golle birlikte Liverpool adına fark 2'ye yükseldi.

SALAH TAKIMINI RAHATLATTI

SALAH TAKIMINI RAHATLATTI

Sadio Mane'nin taşıdığı topta, düzgün bir vuruş yapan Mohamed Salah, 52'nci dakikada Liverpool'u rahatlatan isim oldu. Ev sahibi ekip lehine skor bir anda 3-0'a geldi.

MINAMINO SON SÖZÜ SÖYLEDİ

MINAMINO SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim Takumi Minamino oldu. Japon oyuncu 77'nci dakikada fileleri havalandırdı. Bu golle birlikte skor 4-0 oldu. Kalan sürede gol sesi çıkmayınca mücadeleden Liverpool farklı şekilde galip ayrıldı.

PUANINI 25E YÜKSELTTİ

PUANINI 25'E YÜKSELTTİ

Bu sonuçla birlikte ev sahibi Liverpool, lider Chelsea'nin puan farkını yükseltmesine izin vermedi. Liverpool 25 puana yükselirken, Arsenal 20 puanla 5'inci sırada yer aldı.

 

Mikel Arteta & Jurgen Klopp physically restrained during angry confrontation

Mikel Arteta moves further in Arsenal's Guardiola evolution and Jurgen Klopp  antics prove it - Bailey Keogh - football.london

International Champions Cup on Twitter: "JURGEN KLOPP AND MIKEL ARTETA GOT  INTO IT 😳 Love the passion 👊 https://t.co/GDw8Rvqvi8" / Twitter

I deserved a yellow card' - Jurgen Klopp and Mikel Arteta play down bust-up  after Liverpool beat Arsenal - Eurosport

Mikel Arteta in heated touchline spat with Jurgen Klopp at Liverpool vs  Arsenal game - football.london

B/R Football on Twitter: "Jurgen Klopp and Mikel Arteta are going at it 😡  https://t.co/iKzEY4KCWl" / Twitter

 

Güncellenme Tarihi : 21.11.2021 01:28

İLGİLİ HABERLER