Gündem
  • 16.9.2024 20:53

Çakar’dan Jose Mourinho için olay sözler! “Galatasaray’a tezgah hazırlıyor”

Çakar’dan Jose Mourinho için olay sözler! “Galatasaray’a tezgah hazırlıyor” Derbi öncesi…

 Trendyol Süper Lig'de son yılların en kritik maçlarından birisi hafta sonu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Jose Mourinho yönetiminde ilk derbi sınavını Okan Buruk'un takımına karşı verecek olan Jose Mourinho, ilk derbisini galibiyetle kapatmak istiyor. Galatasaray ise geçtiğimiz sezon RAMS Park'ta kaybedilen derbinin rövanşını alma peşinde. Bu sırada usta yorumcu Ahmet Çakar, Mourinho'nun açıklamaları üzerinden flaş ifadeler kullandı.

Sezon başında takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, hedefini de mutlak şampiyonluk olarak belirledi.

"GALATASARAY'A TEZGAH HAZIRLIYOR"

Bu sırada SABAH Spor yazarlarından usta yorumcu Ahmet Çakar, hafta sonu oynanacak derbi öncesinde flaş açıklamalar yaptı.

Çakar, Jose Mourinho'nun son dönemdeki açıklamalarına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Mourinho haftalardır Galatasaray, Okan Buruk ve kartlar üzerinden yaptığı algılarla Galatasaray'a tezgah hazırlıyor.""Muhtemelen Galatasaray derbide en az 1 kırmızı kart görecek. Oyuncuları büyük tehlike bekliyor."

MOURINHO NE DEMİŞTİ?

Jose Mourinho, Galatasaray'a yönelik daha önceki açıklamalarında şöyle konuşmuştu:

"Sezon içinde sakatlık ve kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor"

"Meslektaşım Okan'ın bu hakemle yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum. Şimdi siz söyleyince öğrendim. Hakemeler dürüst olduğu müddetçe başkanlarla, teknik direktörlerle, gazetecilerle arkadaş olabilirler"

 

Güncellenme Tarihi : 16.9.2024 20:56

İLGİLİ HABERLER