Asayiş
  • 8.11.2005 00:19

ÇANAKKALE'DE İNANILMAZ OLAY!.. 3'NCÜ KATTAN ATLAYAN KADINI YOLDAN GEÇEN BİR ADAM KOLLARINI AÇIP KURTARDI

Çanakkale'de bir vatandaş, bunalıma girerek 3. kattan atlayan kadını, kollarını açarak tutup ölümden kurtardı.


Edinilen bilgiye göre, Demircioğlu Caddesi ile İnönü Caddesi'nin kesiştiği nokta olarak bilinen Aygaz Kavşağı'ndaki bir apartmanın 3. kat balkonundan kendini aşağı atmaya çalışan bir bayanın olduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet kuvvetlerine bildirdi.

 Bunun üzerine bölgeye ambulanslarla emniyet kuvvetleri geldi. Bir süre cep telefonu ile annesi ile görüşen ve isminin G.G. (23) olduğu belirtilen bayan, "İşte görün yaptığınızı. Beni zorla evlendirdiniz, şimdi böyle oldu" deyip kendini aşağıya bırakmak istedi. Yanında bulunan bir erkek ise bayanın aşağı atlamaması için büyük çaba sarf etti.
Bu sırada yoldan geçen ve adının Timur Koral olduğu öğrenilen şahıs, bayanın aşağı atlayacağını anlayıp, binanın altına geçerek diz üstü oturdu ve kollarını açtı. Bayan büyük bir hızla 3. katan aşağı kendini bıraktı. Bu sırada Koral'ın dizinin üzerine düşen G.G, beton zemine çakılmaktan kurtuldu. Yaralı olarak ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bayanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.


Kadını ölümden kurtaran Timur Koral ise halen olayın şaşkınlığını üzerinden atamadığını belirterek, "Bayanın birisi kendini aşağıya atacağını söylüyordu. Hiç kimse de bu olaya müdahale etmedi. Ben de kurtarabilirim umuduyla atlayacağı yerin altına geçip, dizlerimi kırıp kucağımı açtım. Bayan kucağımdan sekip dizimin üzerine düştü ve betona çakılmaktan kurtuldu. Aksi halde direk betona düşüp ölebilirdi" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:43

İLGİLİ HABERLER