Asayiş
  • 8.11.2005 00:12

MERCEDES ARABASINDA BÖYLE İNTİHAR ETTİ

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan boş arazide bir kişi kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.


Edinilen bilgiye göre, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde işçi olan Aziz Eğriçay (46) isimli şahıs telefonla eşi Adile Eğriçay'ı arayarak, "Ben gidiyorum, çocuklarıma iyi bak" dedikten sonra kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

23 EV 508 Plakalı Mercedes marka otomobilin içinde intihar eden şahsın borç yüzünde intihar ettiği belirtildi. 7.65 mm çapındaki tabancayla kafasına sıkarak intihar eden Aziz Eğriçay, şakağına isabet eden tek kurşun sonrası hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 acil servis ekipleri geldiğinde şahıs hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri otomobil ve çevrede inceleme yaptıktan sonra, ceset cenaze arabasıyla Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Aziz Eğriçay'ın yakınları olay yeri ve hastane morgunun önünde toplanarak ağıtlar yaktı, yakınlarından bazıları sinir krizleri geçirdi. Eğriçay'ın bayramdan hemen sonra intihar etmesi yakınlarını hüzne boğdu. Şahsın 4 erkek çocuğu olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:43

İLGİLİ HABERLER