Gündem
  • 14.3.2024 12:00

Cani anne Eylem Tok ve katil oğlu New York'ta görüntülendi.. Çok neşeliler

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi
İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü T.C.’nin neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. Anne ve oğlunun New York sokaklarında fotoğrafı ortaya çıktı. Görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekiyor. 17 yaşındaki T.C. gülümseyerek bir taksiye biniyor.

İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda 1 Mart Cuma gecesi yaşanan kaza ve sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C.’nin annesi yazar Eylem Koç tarafından önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçırılması Türkiye’nin gündemindeki yerini koruyor.

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi - 2

FİRARİ ANNE-OĞUL ABD'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Ölümlü trafik kazasına karışan oğlunu Mısır'a akabinde de Amerika'ya kaçıran Eylem Tok, New York’ta görüntülendi. Anne ve oğlunun keyifli halleri dikkati çekti.

Kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olurken 4 kişiyi de yaralayan T.C.'nin (17), annesiyle birlikte New York'ta taksiye binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 

Görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekiyor. 17 yaşındaki T.C. gülümseyerek bir taksiye biniyor. Fotoğrafı gazeteci yazar Razi Canikligil sosyal medya hesabından paylaştı. 

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi - 6

Kazada hayatını kaybeden 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci ve ailesi

Anne ve oğlu için 2 ayrı süreç işlenecek

Toplumda oluşan hassasiyet ve sürecin bir an önce tamamlanması için 60 günlük yasal sürenin beklenmeyeceği; belgenin en geç 1 hafta-10 gün içinde ABD Adalet Bakanlığına iletileceği öğrenildi. Kazayı yapan 17 yaşındaki sürücünün ABD vatandaşı olması sebebiyle anne ve oğlu için 2 ayrı süreç işleyecek.

3 saat içerisinde oğlunu kaçırdı

Annenin iade dosyasının genişletileceği belirtiliyor. 'Gasp ve delilleri yok etme' suçlamaları da iade talepnamesine eklenecek. Kazanın üzerinden 3 saat gibi kısa bir süre geçmişken, annenin oğlunu yurt dışına kaçırmış olması da şüpheli bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2024 11:41

İLGİLİ HABERLER