Spor
  • 31.3.2011 00:04

ÇARPICI İTİRAFLAR...

"Chelsea'de çok önemli yıldızlar vardı, ancak garip davranışlarda bulunuyorlardı" diye sözlerine başlayan Scolari, oyuncularının sabotajına uğramadığını ancak başta Drogba olmak üzere bazı oyuncuların, tavırlarıyla onun işini çok zorlaştırdıklarını söyledi.

Portekizli menajer Drogba hakkında, "Onun sakatlandığı dönemde Anelka çok iyi bir performans ortaya koymuştu. Ancak Drogba, döner dönmez ilk 11'de başlamak istedi, ben de onu reddettim." açıklamasını yaptı.

Scolari sözlerine "O dönemde Drogba'nın Adriano ile takas edilmesini istedim. Çünkü Adriano kontrol edilmesi daha kolay biriydi." diyerek devam etti.

Scolari, sorun yaşadığı bir başka ismin de Michael Ballack olduğunu söyledi. Büyük fil, Alman yıldız hakkında, "Ballack kendisini takımın sahibi sanıyordu. Deco'nun transfer edilmesine karşı çıkmıştı ve birlikte oynadıkları süre boyunca onu kıskanıyor gibiydi." Dedi. Portekizli menajer, "O ve Deco'nun birlikte çalışabilmeleri için çok uğraşmıştım. Ancak birbirleriyle konuşmuyorlardı bile." açıklamasını yaptı.

2008 yazında Londra kulübünün başına geçen Scolari'nin görevine, şampiyonlar ligine katılma hedefinin zora girmesi üzerine 2009 şubat'ında son verilmişti.

(SPORMAX)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:58

İLGİLİ HABERLER