Medya
  • 27.1.2012 02:53

ÇEKTİKLERİ BU FOTOĞRAFLARLA ÜNLÜ OLAN FOTOĞRAFÇILAR!.

Son 50 yıl içerisinde dünyada olay olan tek karelik görüntüleri çeken footğrafçıların hikayeleri yayınlandı.Bu fotoğrafçılar o tek karelik fotoğraflarıyla o günün şartlarında dünyanın gündemini değiştirdi.
Bunlar arasında bulunan Eddie Adams tarafından çekilen ve hemen hepimizin hafızamıza kazınan Vietnam'da sokakta bir isyancının kafasına kurşunu sıkan generalin fotoğrafını çeken isimdi.

Bill Eppridge,  Robert F. Kennedy'nin Los Angeles Ambassador Hotel'de ölmek üzereyken görüntüsün çekti.Brent Stirton, kaçak avcıların dev gorili götürürken.Brian Smith, kafasını demire çarpan yüzücü.Douglas Kirkland, Marlyn Monreo'nun çırılçıplak görüntüsünü çekti.Elliot Erwitt,  köpekler ve kadın, Harry Benson, beatles grubu yatakta,  Jeff Widener Tiananmen Meydanı'nda tanklara karşı duran adam.Karen Kuehn, balerin ve kedi.Lyle Owerko, ikiz kulelerin vuruluş anı.Mark Seliger,  Kurt Cobain.Mary Ellen Mark, fil adam.Neil Leifer, Muhammed Ali'nin nakavt anı ve Steve McCurry, Afgan kızı fotoğraflarıyla olay olmuştu.
HABERVİTRİNİ
İŞTE O UNUTULMAZ KARELER

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:16

İLGİLİ HABERLER