Asayiş
  • 29.3.2013 16:02

Cezaevinden kaçıp sevgilisinin eski eşini öldürdü!..

KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, çürümüş cesedi bulunan 30 yaşındaki Ali Temel'in cinayet şüphelisi olarak boşandığı eşi 31 yaşındaki Serap İçdemir ile amcasının oğlu 33 yaşındaki Yasin Temel gözaltına alındı. Serap İçdemir ile gönül ilişkisi olduğu ileri sürülen Yasin Temel'in 9 yıl önce sevgilisini öldürdüğü, hükümlü olduğu cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Ali Temel'in 2 ay önce boşandığı eşi Serap İçdemir'in ortadan kaybolduğunu belirledi.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI

Cinayetle ilgisi olabileceği düşünülen Serap İçdemir'i aramaya başlayan jandarma, kadının, Ferhat Başkeçe adlı bir kişi ile birlikte yaşadığını saptadı. Andırın İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Takip edildiklerinin farkında olmayan Serap İçdemir ile sevgilisi, Adana Otogarı'na gelerek Şanlıurfa'ya gitmek için otobüs bileti satın aldı. Çiftin kaçma planı yaptığını anlayan jandarma Serap İçdemir ile kendisini Ferhat Başkeçe olarak tanıtan sevgilisini gözaltına aldı. Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'ne götürülen Serap İçdemir sorguya alınırken, üzerinden Ferhat Başkeçe adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan sevgilisinin aslında öldürülen Ali Temel'in amcasının oğlu Yasin Temel olduğunu belirledi. Temel'in Kadirli'de 2004'te sevgilisi Derya Aslan'ı öldürüp, Aslan'ın annesini de yaraladığı iddiasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığı, cezasını çektiği Muğla'nın Dalaman Cezaevi'nden firar ettiği anlaşıldı.

İLİŞKİYİ ÖĞRENİNCE KUZENİYLE KONUŞMAK İSTEMİŞ

Yapılan araştırmada iddiaya göre, cezaevi firarisi Yasin Temel ile Serap İçdemir arasında yaşanan ilişkiden haberi olan Ali Temel, amcasının oğlu ve eski eşiyle konuşmak için erkek kuaförü olarak çalıştığı Antalya'nın Alanya İlçesi'nden Kadirli'ye geldi. Ali Temel'in konuşmak için Andırın İlçesi Yeşilova Beldesi Kızık Köyü yakınlarında buluştuğu kuzeni Yasin Temel tarafından öldürüldüğü öne sürüldü. Şanlıurfa'dan Suriye'ye kaçmayı planladığı iddia edilen Serap İçdemir ile Yasin Temel, ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemede suçlamaları kabul etmedi.

TUTUKLANDILAR

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, çürümüş cesedi bulunan 30 yaşındaki Ali Temel'in cinayet şüphelisi olarak boşandığı eşi 31 yaşındaki Serap İçdemir ile amcasının oğlu 33 yaşındaki Yasin Temel nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Suçlamaları reddeden iki şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak Kahramanmaraş Cezaevi'ne gönderildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:46

İLGİLİ HABERLER