Spor
  • 2.9.2024 12:54

Cherki sözleşme teklifini kabul etti!

Galatasaray'a geleceği iddia edilen Rayyan Cherki, Lyon'un yaptığı sözleşme yenileme teklifini kabul etti.

Rayan Cherki, Lyon'daki sözleşmesini uzatmayı kabul etti. L'Équipe'in haberine göre Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Cezayirli 10 numara takıma yeniden katılmak için sözleşmesini uzatmayı kabul etti.

UZUN SÜRE TAKIM ARADI

Menajerleri tarafından transfer listesine yerleştirilen Cherki, Lyon'daki sözleşmesinin bitimine bir yıl kalmasına rağmen transfer olabilecek bir yer bulamadı.

Rayan Cherki

PSG'NİN YOLUNU TUTACAKTI

Haziran sonunda PSG ile 15 milyon Euro karşılığında anlaşmıştı. Ancak oyuncu son anda bir teklif yapmayan Dortmund'a yönlendirildi. Son zamanlarda, Lyon'a teklif yapan Fulham'a katılmak istemedi. Fulham'ın teklifi 15 milyon euro artı 5 milyon euro'luk bonuslar içeriyordu.

SON OLARAK FULHAM'I REDDETTİ

Lyon yönetimi Cherki'ye üç seçenek sundu: PSG ve Fulham gibi 15 milyon euro teklif edecek yeni bir kulüp bulmak... ayrıca sözleşmesini uzatmak ya da sözleşmesinin sonuna kadar oynamamak.

MAAŞINDA HAFİF BİR ARTIŞ YAPILACAK

21 yaşındaki oyuncu şimdi, maaşında hafif bir artışla aşağı yukarı aynı şartlarda sahalara dönmek için sözleşmesini uzatma seçeneğini kabul etti. Yaz başında ayrılacağına ikna olduğu için uzatma teklifini geri çevirmişti.

Önümüzdeki günlerde yeni bir kulüpten bir teklif gelmezse Cherki, Pierre Sage'in ekibine yeniden katılarak uzun vadeli yeni bir sözleşme imzalayacak.

Güncellenme Tarihi : 2.9.2024 12:56

İLGİLİ HABERLER