Spor
  • 2.9.2024 12:52

Galatasaray'da 2. Ribery vakası!

Galatasaray'da kulislerde öyle bir iddia konuşuluyor ki tam anlamıyla bomba etkisi yaratacak türden. Buna göre; Yıllar önce Franck Ribery'nin yaptığı gibi Hakim Ziyech de bedelsiz serbest kalmak ve başka bir takıma bonservis olmadan transfer olabilmek için FIFA'ya başvurdu. İşte o iddianın detayları...

Hakim Ziyech, Fenerbahçeli Youssef En Nesyri ile beraber dün (Pazar) İstanbul'dan Kazablanka'ya uçacaktı... ikisi de Fas Milli Takımı kampına katılacaktı. En Nesyri uçuşta yer alırken, Ziyech ortada görünmedi. İddialar ise Galatasaray'ın Faslı oyuncusunun Kazablanka'ya gitmek yerine Amsterdam'ın yolunu tuttuğu şeklinde oldu.

ZİYECH KAZABLANKA'YA DEĞİL AMSTERDAM'A GİTTİ

Konyaspor maçından sonra Adana Demirspor maçında da kulübede kalan Faslı oyuncu Amsterdam'da kendi adına kurduğu HZ isimli menajerlik şirketi adına çalışan yetkili avukatla görüştü. Galatasaray'la sözleşme feshi için düğmeye bastı.

GALATASARAY BİR ÖDEMEYİ GECİKTİRDİ

İddiaya göre Ziyech sözleşmesinde yer alan bir maddeyi harekete geçirmesi için avukatıyla görüştü. O maddeye göre Galatasaray, Faslı oyuncuya yapması gereken bir ödemeyi zamanında gerçekleştiremedi. Faslı oyuncuda bu maddeyi kullanmalarını ve sözleşmesinin feshini talep etti.

RIBERY BENZERİ BİR AYRILIK YAŞANABİLİR

Gelen bilgilere göre Avukat öncelikle "geçici" sözleşme için FIFA'ya başvuracak... bu arada o hak verilirse Ziyech "geçici" sözleşme ile şu anda transferin açık olduğu bir ülkenin takımına imza atacak. Daha sonra sözleşme feshi için FIFA'dan yetki isteyecek. Daha önce Ribery'de benzer bir durum yaşanmıştı. Fransız oyuncu göz göre göre Galatasaray'dan ayrılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 2.9.2024 12:54

İLGİLİ HABERLER