Gündem
  • 14.7.2013 23:28

CHP hakarete sahip çıktı!..

Bir çok CHP'li milletvekillinin kınamasına ve özür dilemesine rağmen, CHP Grup Disiplin Kurulu Üyesi Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın adının geçtiği tweetle büyük tepki toplayan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’a sahip çıktı.

HAKARET KASTI YOK

Söz konusu tweetin eleştiri çerçevesinde kabul edilmesi gerektiğini belirterek, “Ben bunun aniden söylenmiş bir söz olduğu kanısındayım. Hakaret kastıyla söylenmiş bir şey değil. Başbakanın kızına karşı yöneltilmiş bir şey gibi göstererek olayı fazla büyütmek doğru değil” dedi.

OLAYI FAZLA BÜYÜTMEYİN

Gezi Parkı eylemleri sırasında İstanbul’da ortaya çıkan eli palalı saldırganın eylemine tepki gösterirken Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın adının geçtiği tweet atan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’ın tavrına ilişkin açıklama yapan CHP Grup Disiplin Kurulu Üyesi Antalya Milletvekili Gürkut Acar olayın fazla büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:31

İLGİLİ HABERLER