Spor
  • 23.5.2008 06:50

ÇIKARTMAYA HAZIRLANAN ASLAN KARARINI VERDİ!..

İspanya- Fransa- Almanya hattında sürdürülecek çalışmalarda hem teknik direktör konusu hem de takıma yapılacak takviyeler çözümlenecek.G.Saray’da Adnan Polat yönetimi yeni sezona Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak süper bir kadro ile girebilmek için çalışmalarını yoğunlaştırırken özellikle teknik direktör konusunu bir an önce çözüme kavuşturmak istiyor. Takımda gidecek ve kalacaklar konusunu da büyük ölçüde çözüme kavuşturan, sadece ücretinde indirim istedikleri Song’un kararını bekleyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler hem hoca hem futbolcu transferi için üç koldan Avrupa seferine çıkıyor.

İSPANYA-FRANSA-ALMANYA HATTI

Adnan Polat ile futbol şubesi yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ denetiminde sürdürülecek çalışmalarda İspanya, Fransa ve Almanya’da bir dizi görüşmelerde bulunulacak. Avrupa Şampiyonası’nı beklemeden hoca konusunu çözüme kavuşturma düşüncesindeki yöneticiler kaleci, Song’un ayrılması halinde stoper, bir sağ kanat oyuncusu ve forvet arayışında. Forveti, sezonu Zaragoza’da kiralık olarak geçiren ve Milan’a dönen Brezilyalı Ricardo Oliviera ile güçlendirmeyi planlayan yönetim dış transferde somut adımlar atmayı ise teknik direktör seçiminden sonraya bırakmış durumda.

HOCADA İLK TERCİH LAUDRUP

Sarı-Kırmızılı yönetim teknik direktör adayları arasında önceliği Michael Laudrup’a vermiş durumda. Danimarkalı teknik adamın Türk menajeri Bayram Tutumlu’nun yarattığı krizi çözmeye çalışan Başkan Adnan Polat, Laudrup’un da Florya’da çalışmak istemesini iyi bir avantaj olarak niteliyor. Tutumlu ile hafta sonuna kadar yapılacak görüşmelerde bir uzlaşma zemini yakalanacağına inanan Polat, Danimarkalı hocayı belirlenen hoca kriterlerine en uygun isim olarak niteliyor.

LUCESCU’NUN ŞANSI KALMADI

Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in devre dışı bırakılıp Laudrup’a rahat bir çalışma ortamı yaratılmasını ön şart olarak koşan Tutumlu ile yapılacak görüşmeden olumlu sonuç çıkmaması halinde ibre Fransız Didier Deschamps’a dönecek. Fransız hocanın ücretinde indirime gidebileceğini belirtmesi şansını artırıyor.

Hiç kimsenin karşı çıkmadığı Lucescu’nun ise kulübüyle olan tazminat şartını aşamadığı, bu nedenle şansının az olduğu belirtiliyor. Laudrup ile Deschamps arasında tercih yapmak zorunda olan yönetimin son alternatif olarak Alman Milli Takımı’nda da görev yapan Matthias Sammer’i gündeme aldığı belirtiliyor. Kulübe yakın kaynaklar ise aceleci davranmak istemeyen yönetimin bu isimler olmazsa sürpriz bir adaya yönelebileceğini öne sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER