Yaşam
  • 30.3.2011 17:18

"ÇOCUKLAR PASTANIN ÜSTÜNDEKİ MUMU YAKAMADI, EKİPLER YARDIMCI OLSUN"

Türkiye'de nüfus ortalamasına göre en çok motosikletin bulunduğu Kilis'te, her gün ortalama 3-4 trafik kazası meydana gelirken, kazalara kaşısan araçlar içerisinde motosikletlerin çokluğu dikkat çekerken, Tekel Suma Fabrikası Kavşağında kırmızı ışıkta duran bir otomobile başka bir otomobil hızlı bir şekilde arkadan çarptı.

İkinci kazada, Hastane kavşağında kavşağa kontrolsüz giren bir pikaba otomobil çarptı. Üçüncü kazada Fidanlık Kavşağındı yan yana seyir eden minibüs ile motosikletin karıştığı kazada minibüsün aniden yolun soluna dönmeye çalışması üzerine motosiklete yan tarafından çarptı.

Son kazada ise Havuz kavşağından hızlı bir şekilde dönenen otomobili görünce yavaşlayan bir motosiklet sürücüsüne başka bir otomobil çarparak yaralanmasına neden oldu. Kazalar mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

En ilginç görüntü ise Kilis'te yaşandı. 6-7 yaşlarında iki çocuk Hacı Cumbüş kavşağında çimlerin üzerinde oturarak doğum günü kutlaması yapmaya başladı. Bir yandan pasta yiyen iki çocuk bir yandan da pasta üzerindeki mumları kibrit ile yakmak istedi. Bir kutu kibriti bitiren çocukların mumu yakamadığını gören Mobese merkezindeki polisler, anons ederek, polis ekiplerini göndererek pastanın üzerindeki mumu yakması ve çocuklar ile ilgilenmesini istedi.

Polis, memurları, çocukların yanına gelerek pasta üzerindeki mumları yaktıktan sonra doğum günü yapan çocuklar mumu üfleyerek söndürdü. Birkaç kez çocukları mumları üfleyerek söndürten çocukların sevinci görülmeye değerdi. Daha sonra iki çocuğu yanlarına alan polisler ekip otosu ile çocukları evlerine gönderdi. Çocukların mumu söndürme için mücadelesi kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 18:59

İLGİLİ HABERLER