Gündem
  • 22.4.2009 00:00

DALAN'IN ARAZİSİNDE ORDUYA YETECEK CEPHANELİK ÇIKTI

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında, Beykoz ilçesine bağlı Poyrazköy'deki bir arazide kazı yapılıyor.
Alınan bilgiye göre, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcısının talimatıyla saat 12.00 sıralarında Poyrazköy Keçilik Mevkisi'nde kazı çalışmasına başlandı. 

Yapılan kazı çalışmaları sırasında Dalan'ın arazisinde bir orduya yetecek kadar cephanelik bulunduğu belirtildi.İlk gelen bilgiler Bulunan silah ve mühimmatlar arasında lav silahları, roketaratlar, ağır makinalı tüfekler, el bombaları ve çok sayıda mermi bulunduğu şeklinde.

Yapılan ilk kazılarda, 1'i boş 10 lav silahı, 20 adet ses bombası, 250 gr C4 patlayıcı, 19 adet aydınlatma fişeği, 3 adet gösteri bombası, 10 adet el bombası, 10 adet el bombası tapası, 800 adet G3 ve tabanca mermisinin ele geçirildiği belirtildi.

KAZIYA ARA VERİLDİ...

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında, Beykoz ilçesine bağlı Poyrazköy'deki bir arazide yapılan kazı çalışmalarına ara verildi.

Alınan bilgiye göre güvenlik güçleri, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcısının talimatıyla Poyrazköy Keçilik mevkiindeki ormanlık alanda yaptıkları kazı çalışmalarını sabahtan itibaren sürdürecekler.

İSTEK Vakfı'na ait olduğu ileri sürülen alanda, aralarında lav silahı, el bombası, aydınlatma fişeği, sis bombası, türlü çapta fişek ve mermi ile patlayıcıların yer aldığı çok sayıda mühimmat bulunduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER