Gündem
  • 24.11.2023 11:29

Dekan yardımcısından rezil paylaşımlar.. Yezid Erdoğan, Bunak Bahçeli, Topal Perinçek ve Soysuz Soylu

İhsan Ekin'le davamız vardı! YİNE KAÇTI

Sosyal medya hesabından Atatürk, Erdoğan, Bahçeli, Perinçek ve Soylu’ya hakaret içerikli paylaşımlar yapan Şırnak Üniversitesi Dekan Yardımcısı İhsan Ekin davadan yine kaçtı.

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ettiği ağır hakaretlerle gündeme gelen Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi İhsan Ekin, yargılandığı hakaret davasını uzatmaya çalışarak hükümden kaçmaya çalışıyor.

https://i.aydinlik.com.tr/storage/files/images/2023/11/23/whatsapp-image-2023-11-23-at-21-p4ri.jpg

ATATÜRK’E VE SİYASİLERE HAKARETLER SAVURMUŞTU

Ekin’in, Aydınlık’ın ortaya çıkardığı FETÖ’nün ABD’ye kaçan “Akademi İmamı” Şerif Ali Tekalan’la yazışmalarında, örgütsel ilişkileri açıkça görülmüştü. “Şırnak Üniversitesi Deşifre” adlı Twitter hesabından, İhsan Ekin'in 2009 Kasım ayından beri kullandığı “https://www. facebook.com/ihsan.ekin.56” uzantılı adresinden farklı tarihlerde yayınlanan görüntülerde; Ekin'in Atatürk'e “Ayyaş Kemal”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “hırsız ve yezid”, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye ise “..noş ve bunak”, Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek'e “topal katil ve hain”, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya “soysuz ve suç işleri bakanı”, Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik'e “İslam düşmanı ve topal katil Perinçek'in karanlık kalemi” dediği belirlenmişti.

https://i.aydinlik.com.tr/storage/files/images/2023/11/23/whatsapp-image-2023-11-23-at-21-rbkk.jpg

‘OYUN NASIL OYNANIR GÖSTERECEĞİZ’

Dün görülen hakaret davasından 3 gün önce 20 Kasım 2023’te istifa eden vekilinin yerine dahil olan yeni avukatı, mahkemeye basur raporu sunarak ve basurunun uzun süre iyileşmeyeceğine ilişkin bir de şahsi yorum ekleyerek dün davada karar çıkmasını engelledi. Diğer yandan İhsan Ekin, davadan bir gün önce whatsApp durumundan yaptığı paylaşımlarda Doğu Perinçek’e, mahkemeye ve hakime hakaretler savurmaya devam etti. Ekin, mahkemeden bir gün önce yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

https://i.aydinlik.com.tr/storage/files/images/2023/11/23/whatsapp-image-2023-11-23-at-21-hwiv.jpg

“Şeref yoksunu, sahte ve satılık hakim ve savcıların yuvası. Yarınki duruşma topal kafir Perinçek ve kurnaz sahtekar avukatı için cezalandırılacağım son celse. Ama yarın benim bu kafirlerin tuzaklarını bozduğum bir duruşma olacak, birçok avukat değiştirdim bu oyunu bozmak için bize zaman lazım, topal kafir Perinçek'e ve sahtekar avukatına ve Ergenekoncuların ayarladığı rüşvetçi ve besleme bir hakimeye karşı hukuki talep nasıl olurmuş, hak nasıl söke söke alınırmış göstereceğiz, mahkemecilik oyununda akıllarını başlarından alacağız, mahkemecilik oynayanlara oyun nasıl oynanırmış gösterecek bir hamle yaptık çok şükür. Topal katil Perinçek'e besleme hakimesine güzel bir hukuk sillesi vuracağız inşaallah.”

https://i.aydinlik.com.tr/storage/files/images/2023/11/23/whatsapp-image-2023-11-23-at-21-fpcr.jpg

 

AYDINLIK GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 25.11.2023 12:42

İLGİLİ HABERLER