Spor
  • 26.9.2004 00:10

DEL BOSQUE: ''BEŞİKTAŞ'I BIRAKIP GİTME GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK''

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, siyah-beyazlı takımı bırakıp gitme gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.
     Del Bosque, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin kötü sonuçların devam etmesi halinde istifa edip etmeyeceğini sormaları üzerine ''Beşiktaş'ı bırakıp gitme gibi bir düşüncem yok. Erkeklerin erkek olduğu kötü anlarda belli olur. Spor adamı olarak bu kötü günlerde işimi bırakmak istemiyorum'' diye konuştu.
     İspanyol teknik adam, karşılaşmanın ilk yarısında kötü oynadıklarını, ikinci yarıda da Tayfun'un atılmasının ardından kendileri açısından oyunun dengesinin bozulduğunu ifade ederek, ''Attığımız gollerden sonra maç bizim lehimizeydi. Son 20 dakikaya kadar maç bizim gibi görünüyordu. Ancak dün Fenerbahçe maçında da gördünüz, son 5 dakikada sonuç değişti. Bugün de aynı şey tersine bizim başımıza geldi'' dedi.
     Çok istekli oynadıklarını, ancak sahada aceleci davrandıklarını kaydeden Del Bosque, ''Rahatlayıp öyle oynamamız lazım. Uzun zaman bu kadar sinirli şekilde oynayamayız. Bu geçen Ocak ayından beri gelen bir şey ama önünü kesmeyi başaramadık. Kartlar hususunda futbol açısından iyi olduğuna inanmıyorum'' şeklinde konuştu.
     Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Beşiktaş taraftarlarının kendisine tepki göstermesine anlam veremediğini söyledi.
     Aybaba, maçın genelinde iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu vurgulayarak, ''Çok pozisyona girdik ve iyi futbol oynadık. Bu da bize galibiyeti getirdi'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER