Gündem
  • 20.10.2024 23:00

Demirtaş isteyecek Özgür Özel yapacak! Dikkat çeken detay

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı yarın ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaret sonrası Demirtaş’ın açıkça sözcülüğünü yapacak.

Bebek katili terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yarın Edirne Cezaevinde kendisini ziyaret edecek olan CHP lideri Özgür Özel'e kamuoyuna yapacağı çağrı metnini verecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberinde heyet, 22-27 Ekim tarihlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı kapsayacak ziyaret öncesinde, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Yarın saat 11.00‘de Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyareti öncesinde Özgür Özel’e cezaevi girişinde, Demirtaş'ın avukatı tarafından imzalı Arafta Düet kitabı ile bir çağrı metni takdim edilecek.

Metnin Demirtaş’ın Türkiye kamuoyuna yönelik çağrı metni olacağı belirtilirken, metin Demirtaş ile Özel görüşmesinin de temel konularından olacak. Metnin yarın basın aracılığıyla kamuoyuna paylaşılacağı da bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2024 21:53

İLGİLİ HABERLER