Medya
  • 5.7.2024 23:56

Deniz Akkaya’dan Fatih Portakal'a : 'Karınızı nasıl aldatıyorsunuz anlatayım mı?'

Deniz Akkaya’dan Fatih Portakal hakkında olay sözler! 'Karınızı nasıl aldatıyorsunuz anlatayım mı?'

Kızıyla yaşadığı polemikle gündemden düşmeyen Deniz Akkaya, Fatih Portakal hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. “Arkadaş televizyon haber sunucularının enterasan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim. Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken” ifadelerini kullanan Deniz Akkaya, devamında ‘aldatma’ iddiasında bulundu.

esine şiddet uyguladığını bu nedenle Sosyal Hizmetler'e bıraktığı iddiası gündeme gelmiş, sonrasında babası ve dedesi küçük kızın velayeti için dava açmıştı.

Mahkeme küçük kızın velayetini babası Efe Önbilgin'e verirken, Önbilgin, Akkaya aleyhine tedbir kararı da aldırmıştı. Tüm bu yaşananlar gündemdeki yerini korurken bu kez Deniz Akkaya’dan Fatih Portakal’la ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

 “Arkadaş televizyon haber sunucularının enteresan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim. Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken” diyen eski manken, devamında ‘aldatma’ iddiasında bulundu.

Deniz Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaş televizyon haber sunucularının enterasan yorumlarını hiçbirini seyretmemişim.

Özellikle Fatih Portakal saçmalamanın Nirvana’sına çıkmış kızımla ilgili olayı yorumlarken.

Dolmadan girmiş AK Parti’den çıkmış, arada beni ortaya karışık ara Sıcak yapmış.Bakın bunlar yanlış hareketler. Ben de herkese ait kara kaplı bir defter var.

Neyse ya sıcak günler çok, tek tek geçeriz üzerinden.

Fatih portakalı beyfendi ben magazin figürü değilim sizden daha çok haber taşıyorum burada bilginiz olsun. 

Ben de şimdi karınızı nasıl aldatıyorsunuz anlatayım mı?

16 yaşındaki kızı, eski eşi ve babasıyla adliyelik olan eski manken Deniz Akkaya, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal hakkında çarpıcı bir çıkış geldi. Bu çıkışının ardından Akkaya'nın sosyal medya hesaplarında da geniş yankı bulan açıklamaları, birçok takipçisi tarafından tartışılmaya başlandı. Peki Deniz Akkaya'nın bu iddialarına karşı Fatih Portakal cephesinden nasıl bir cevap gelecek? Ünlü sunucu konuyla ilgili sessizliğini sürdürecek mi, yoksa kendisi de bir açıklama yaparak iddialara yanıt mı verecek?

Deniz Akkaya, son zamanlarda medyanın ve kamuoyunun sıkça ilgisini çeken isimlerden biri olmayı sürdürürken, bu tür çıkışlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan bu tür açıklamalar, hem medya mensuplarının hem de halkın dikkatini çekiyor ve geniş bir spektrumda tartışma yaratıyor. Bu gibi olaylar, kamuoyunun gözünde ünlülerin özel hayatlarına dair merakı artırırken, bir yandan da medyada etik ve doğru haber yapma gerekliliğini bir kez daha gündeme getiriyor.

Bu arada, Deniz Akkaya'nın kızından nasıl bir tepki geldiği de merak konusu. 16 yaşındaki bir genç olarak bu tür olayların ortasında kalmak onun için nasıl bir etki yaratıyor? Medyanın ve sosyal medyanın bu polemiği daha fazla büyütüp büyütmeyeceği ve taraflar arasında nasıl bir gelişme yaşanacağı da ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızı A. Önbilgin'in telefonunu aldığı için kendi

Güncellenme Tarihi : 6.7.2024 17:28

İLGİLİ HABERLER